happy ever after

Nackspärr fortfarande. Alldeles för lite sömn inatt. Hade en gäst hos mig som snarkade som faaan! Jag tål verkligen inte snarkande människor, jag får helt panik när jag inte kan sova! Så när klockan slog 05:00 då tog jag mitt täcke och min kudde och la mig på soffan i vardagsrummet ett tag så jag åtminstone fick någon timmes sömn. För sen var det ju dags för utsläpp och de igen.. Sooom vanligt!

Sen kom ju det som jag väntat på nu i två månader.. IDAG SATT JAG PÅ PEIA IGEN :-D det var helt underbart, gud så stor hon blivit! Hon har verkligen vuxit till sig nu, shit alltså! För en gångs skull såg jag liten ut haha. Var absolut inga problem, varken vid sadlingen eller när jag skulle hoppa upp. Kunde skritta, trava till och med ta en liten galopp på henne utan att hon protestera, snacka om snäll häst! Jag älskar henne :-) Jag hoppas verkligen att det kan bli någonting av henne, vill inte "misslyckas" igen och förlora någon jag tycker om.. Så håll tummarna iallafall.

  - mamma tog med helt fel inställningar på den men hon är söt där så :-)


När Peia var klar var det dags för den lilla gul att bli hanterad. Idag var hon en snäll ponni. Dock väldigt gul fortfarande, förstår verkligen nu varför jag inte vill att Peia ska bli vit ;-D haha Jag och Issa skrittjobbade dom två små i ridhuset en stund, Medina var duktig. Får se om jag ska tömköra henne imorgon eller hur jag ska göra.. hm.
Nu ska jag iallafall kolla på lite O.C och äta glass med varma hallon mihihi puss på er :*

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

NAMN:
Kom ihåg mig?

MAIL:


URL:


Kommentera här:

Trackback