Idag har blogg damp!

Och så var även denna helg över, fy fan. Jag har känt mig superstressad hela tiden och verkligen inte kunnat slappna av någonting. I Fredags var det praktiken först då därefter plugg och packning, gosh så mycket saker jag har! På lördagen var det flytt som gällde, dock en sista ridtur tillsammans med Issa och Proveny först, två timmars svängen. Det var supermysigt men regnigt. Peisan kommer sakna Venyn! Flytten i övrigt gick bra, Peia trivs i nya boxen och hon står och tittar ut nästan hela tiden, gullet då! Dock så var det lite kyligare i det stallet eftersom dom inte är lika många hästar där så det blir att köpa ett nytt innetäcke, ett 250g tror jag, bebis får ju inte bli kall. Under lördag kvällen var Issa här, gullunge! Sen var vi ju typ barnvakt åt Maya också, så hon och jag satt och ritade hela kvällen, thihi mysigt var det. Idag så har jag varit i stallet, ridit. Peia och jag var lite osams idag, men det är så totalt mitt fel! För när hon går bra glömmer jag bort att hon bara är 4år, så jag börjar kräva för mycket och då protesterar hon genom stegringar och då blir jag sur över det. Så jävla typiskt mig, skärpning för i helvete! Menmen, Peia har blivit galet stark, hon bara tar bettet och sliter tyglarna ur handen och sticker, får fan panik över det.. Har ju ingen kontroll! Vi får se vad Lotta säger på onsdag, hon kan nog ge mig en hel del bra tips.

Imorgon har jag prov, Evolution. Det är kul och ganska intressant men det är så himla mycket att ta in i huvudet på en gång och det pallar inte jag, inte just nu. För jag är fortfarande i min svacka då jag bara känner mig urusel. Men, jag hoppas det svackan lämnar mig snart så jag kan återgå till mitt vanliga jag, skulle vara rätt så skönt. Jag gillar förresten Emelies idé om sammarbete. Hon köper hästar jag får rida och tävla dom ;-) haha, skulle ju vara bra kul!

Har inte fått tag i Amanda heller, ville ju veta hur det gick igår.. Men hoppas på att det gick bra. Toppen kan det ju inte ha gått iallafall, för då borde hon ha hört av sig tycker jag. Nä, nu ska jag väl återgå till pluggandet, puss på er.

   

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

NAMN:
Kom ihåg mig?

MAIL:


URL:


Kommentera här:

Trackback