psykopat..

BlääÄ. Ännu en skoldag förbi. Tur att vi hade matlagning sista lektionen och jag hamnade i samma grupp som förra gången (dock saknades klara!). Superkul som vanligt, dock sämre mat denna gång. haha tur att det även bakades chokladmuffins så man fick någonting i magen (a) jaja, allt annat i skolan kändes bara skit, ska bli så äckligt skönt att sluta! Har bestämt mig för att inte plugga vidare iår. Jag tappade suget igår totalt. Jag kommer istället börja jobba och trodligtvis åka utomlands (pappa har pratat med MB om lite ställen) och sen sattsa på bra meriter och en grundläggande utbildning så jag har större chanser att komma in på det jag vill, nästa år. Kommer säkert ångra mig efter sommaren men jag får stå mitt kast, kommer iallafall inte hinna med skolan just nu. Iår är det ändå så mycket som ska hända så det känns nog bättre om jag söker nästa år med lite mer meritförteckning.

Annars då.. Skolan har jag börjat ge upp som sagt. 1½ månad kvar tills studenten!! Ni kommer väl och firar mig? ;-) kl 16 den 5 juni 2008, Kungsgårdsgymnasiet. Sen blire feeest hemma efter och sen utgång. I'll see you there?

Red min älskade lilla häst idag. Nu är det hårdträning med dressyren, lydnaden och markarbetet som gäller. Spöregnade ute men eftersom jag vet hur den svenska sommar ser ut tyckte jag att det var helt onödigt att gå in i ridhuset och tråka. Lika bra att träna i regnet eftersom du inte kan styra över vädret under tex en tävling. Så ja, det blev paddocken i spöregn. Peia gick helt underbart idag! Eller alltså för att inte vara genomriden på typ 2v så kändes hon kalas! Sitter fast lite i vänster fortfarande men med tanke på att det är hennes svåra sida OCH min svåra sida så blir ju den atomatiskt jobbigare. Men jag tror ärligt talat att Peisan kan bli en liten dressyrpolla också. Idag visade hon en sjuukt bra form och ett bra tramp bakifrån och då är hon 4 år !! Så de känns bra. Imorgon blir det klättring samt skogen och lite lösgörande om det inte blir LJ träning.. Har inte varit hos MP på 4 veckor :-O saknar träningarna! Men blir ingen MP träning förns efter den 27e bestämde jag idag. Måste få koll på vänster sidan och lydnaden först. men men.. over and out!



Ge mig en till häst någoooon?

Kommentarer
Postat av: Tessan

Hoppas inte du kommer ångra dig allt för mycket efter ditt val om pluggandet. Jag tror att du kommer få det skitbra! Hur du än gör.
Utgång efter studenten;) I´ll see you there!!!

2008-04-08 @ 20:28:56
URL: http://tessanzessan.blogg.se
Postat av: melinda

va det just en allmän inbjudan till fest hos tess som jag läste?;) tar med alla jag känner jag lovar :D haha!

2008-04-08 @ 20:38:04
Postat av: sofia

ta min! =P

2008-04-08 @ 22:24:46
URL: http://sofiabostrom.blogg.se
Postat av: tess klintestam

Tessan: I'll see you on friday my friend? ;p
Melinda: AALLA är välkommna ffs ;)
Sofia: SKICK HIT HENNE NUUUUUUUU!

2008-04-08 @ 22:26:59
URL: http://tesskliintestam.blogg.se
Postat av: Melinda

hoohoo OKEJ :D du kan räkna med mej isf :D hihi!!

2008-04-08 @ 23:56:45
Postat av: Emelie

jag tror allt detta kommer bli bra :) Skojjsa runt på lite tävlingar i höst också på esso pesso!! Längtar :D För vi ska väll tävla ihop tycker jaa?

2008-04-09 @ 08:47:51
URL: http://www.emeliepersson90.blogg.se
Postat av: Tessan

If it´s me you ask so, YEAH MAN!!!!

2008-04-09 @ 18:51:29
URL: http://tessanzessan.blogg.se
Postat av: jennie

För skåne-bor också? ;D Höhö

2008-04-09 @ 21:51:19
URL: http://raiseyourownvoice.blogg.se
Postat av: tess klintestam

SJÄLVKLART ! ;)

2008-04-09 @ 22:27:00
URL: http://tesskliintestam.blogg.se
Postat av: jennie

Om det vore så väl att du bott lite närmare eller på något annat vis hade jag mer än gärnat festat och firat din student vännen :D Men vi får väl ta igen det i Falsterbo istället eller något ;)

2008-04-09 @ 23:03:40
URL: http://raiseyourownvoice.blogg.se

Kommentera inlägget här:

NAMN:
Kom ihåg mig?

MAIL:


URL:


Kommentera här:

Trackback