Augustifest 2008

Jaha, så var augustifesten över för iår. Det har varit kul, dock var jag helt off på marknaden, som vanligt alltså. Åkte inga karuseller precis som alltid, livsfarligt! Fyverkerierna var så underbart, jag älskar att stå i mörkret och titta på fina fyverkerier, igår var de absolut bäst! Träffade Linnea på stan, därefter träffade vi Natta, Hanna och hennes vän. Vi lyckades faktiskt få in Linnea i ett öltält, haha så bra vi är! Men om 1 månad min vän kan vi gå in utan problem ;-) thihi När Linnea gick hem gick jag och Natta till Hugos och ställde oss i världens jävla kö! Efter 30min försökte vi komma in på Otten istället och de var ju inga problem hihi. Träffade lite roligt folk där inne, yes, mysigt värre! hihi Mysig, rolig och trevlig kväll med vännerna för att sammanfatta! Åkte hem vid 04 ungefär..

Idag red jag och Natta ut. Hon fick hoppa upp på Peisan, stackarn hihi. Men de gick bra, tog en lugn skrittrunda bara. Hästarna skötte sig fint, dressyrträning imorgon för båda! Jag är inte ett dugg pepp! Vill nog stryka mig från dressyren nästa helg. Hade vart kul att starta på Peia istället, men hennes debut blir om 1 månad om allt går som vi tänkt..

Tack Natta, Linnea, Hanna, Klara, Mange, J, och alla för en underbar helg och för trevliga samtal om nu och då :-) Vad är man igentligen utan sina vänner? Härnäst blir det "hästfest" och Kräftskiva hoppas ja. Puss på er mina vänner! Nu till Dagens fråga.

Vad är viktigast i livet för dig?

Kommentarer
Postat av: P

Jaha. Vem var det du hånglade upp utanför otten? Jag såg dig allt ;)

2008-08-24 @ 20:08:21
URL: http://spottarsnyggt.wordpress.com/
Postat av: Åsa

familjen och collina - såklart :) och robbin lite då hihi ^^

2008-08-24 @ 20:08:24
URL: http://fillihoe.blogg.se/
Postat av: Tessan

Jaspis, min familj/vänner och mitt <3 såklart.

2008-08-24 @ 20:32:17
URL: http://tesskarlsson.blogg.se/
Postat av: alexx

du FÅR inte stryka dig, hon är ju så fiiiiiiin! jag ska ju komma och kolla å allt så är bara att du rider!

2008-08-24 @ 20:58:15
Postat av: [email protected]

Rida ut i helgen ;) haha

Hörde att du träffade Jesper utanför otten :D haha

2008-08-25 @ 09:42:00

Kommentera inlägget här:

NAMN:
Kom ihåg mig?

MAIL:


URL:


Kommentera här:

Trackback