Dressyrstjärna

En lite lugnare dag idag vilket känns bra. Hatar när jag får stressa igenom dagarna, usch de tycker jag inte om!
Dagen började, som vanligt, men utsläpp av hästarna. Fixa iordning allting i stallet för att sedan ta in älsklingen för ett ridpass. Peia lekte dressyrpolla idag, på med dressyrsadeln och lindor på alla fyra ben. Vackra hon! Dock hatar jag att behöva klä henne i svart. Hon är inte snygg i svart, så efter Tunisien resan får jag se hur mycket pengar som finns om det finns möjlighet för att åka till Sharpman och köpa brun dressyrsadel. För gud så bra jag kom åt damen i dressyrsadeln, hon fick en helt annan gång! Tyvärr var det lite mjukt idag på stubben så hon hamnade lite mycket på frambenen så imorgon får de bli lite lugnare för hennes del eftersom de tar mycket på henne i så mjukt underlag. Men snygg var hon iallafall, och duktig! Bilder som vanligt på pixbox och film på youtube.. Sunny fick vila idag, kollade igenom ridkalendern och fick se hennes hårda vecka (förra veckan) så hon förtjänade vila! Imorgon tänkte jag lina henne lite, var ett tag sen nu.. Kan va skönt för henne att slippa mig på ryggen ibland också!


Efter stallet var jag på en kortare arbetsintervju. Bara hålla tummarna nu, förhoppningvis kan jag börja jobba redan på måndag, så håll tummarna hårt nu som sagt! Behöver verkligen jobba, är det så att jag inte får detta jobb kommer jag nog överväga på att flytta. Pappa har "fixat" så att jag ev. får åka utomlands till en sjukt bra ryttare, ett annat alternativ är ju också då att flytta till Skåne och ta jobbet som groom / unghästryttare. Så, jobb kommer det iallafall att bli!

När jag kom hem blev det helt plötsligt strömavbrott, suck. Efter 1h kom det tillbaka, i 10min sen försvann det igen! Vad ska man pyssla med när det är strömavbrott? Magknip som jag hade (har) la jag mig i sängen och vilade! Sekundrarna tickar på väldigt sakta när man har tråkigt, usch och fy! Förresten, ni Norrköpingsbor! Någon som ska på augustifesten nu i veckan samt Rix FM festival imorgon? Ska vi gå? :-) Btw, är såå glad att ÖRF har valt Mias istället för Sjöhagen! Fick nya schabraket igår och jag är såå glad, så mycket finare än de gamla. Kärlek till Mias!

Nä, slutpratat för idag och till dagens fråga istället!
Vad gör ni när det är Strömavbrott?

Kommentarer
Postat av: Jennie

SKÅNE JOBB :DDD För då kommer du närmare mig och det resulterar att vi kanske kan ses oftare än en gång om året i falsterbo! Men klart jag håller tummarna för dig hjärtat <3

2008-08-19 @ 19:44:11
URL: http://jennuth.webblogg.se/
Postat av: Klara

Härligt att du har jobb på gång nu :) Men hoppas du inte flyttar :(

Peia = Super duper fin!

2008-08-19 @ 19:54:34
URL: http://klaralindstrom.blogg.se/
Postat av: Tessan

Jag sätter mig i ett hörn o hoppas på att strömmen kommer tillbaka xD

2008-08-19 @ 21:28:09
URL: http://tesskarlsson.blogg.se/
Postat av: Jolin

Peia ser superfin ut på filmen, vad roligt att hon "kommit tillbaka" så fort efter skadan! :)

2008-08-19 @ 21:39:24
URL: http://jolinm.blogspot.com
Postat av: Patricia ( i stallet)

Tittar på film på min bärbara DvD med batteri :D

2008-08-19 @ 22:34:01
Postat av: alida(peplis)

kul o hitta din blogg också :) Dina hästar är fina spec Peia :) Skåne är nog kul, men utomlands slår högre..Jag ska nog till USA snart o jobba.

Ska du ta med dig hästen?

2008-08-19 @ 23:33:55
URL: http://peplis.blogg.se/
Postat av: Anna

Vart i skåne blir det isf? :)

2008-08-20 @ 12:56:02
Postat av: Emma

Vad är det för dressyrsadel du har till Peia? :D

2008-08-20 @ 13:05:31
Postat av: Åsa

ojj har de så sällan iom att jag bor i lägenhet men jaa man får väl lyssna på sin mp3, spela kort lr monopol kanske haha xD

2008-08-22 @ 13:22:45
URL: http://fillihoe.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

NAMN:
Kom ihåg mig?

MAIL:


URL:


Kommentera här:

Trackback