Mans Santiniqe

Ja, nu är det väl dags antar jag. Iallafall om hon ska vara såld innan oktober och man vet ju hur det är med försäljningar, det kan gå hur snabbt som helst och det kan dröja. Så igentligen är det väl bäst att vara ute i god tid.. eller?

Mans Santiniqe är ett sto född 2002 e. Le Mans (korsning) hon är ca 162cm i mkh, bär upp sin ryttare bra och känns större att rida. Har endast blivit riden i 4 månader men utvecklats enormt. Går i form i alla gångarter och hon har ett stort + för sin trav, inhoppad. En dam med mycket energi och stark vilja, kräver ryttare med tålamod och mjuk hand. Tävlad på klubbnivå. Hem viktigare än priset! Viss utrustning ingår. (nej hon ligger inte ute på annons än...)

   

Någon som har tid / lust att komma ut för att ta försäljningsbilder på skruttan? Lägge nämligen inte ut henne på annons förns jag har bra bilder som visar hennes rätta jag..

Hon var i övrigt superfin att rida idag, bara två bocksprång! Det är sorjligt att hon måste säljas nu när hon är som finast. Kommer inte hinna vara med på KM iår :-/ BlääÄ för det! Men om hon känns fräsh blir de en clear round om två veckor, men som sagt, de beror på hur hon känns. Men idag, gosch idag var hon riiiktigt dyr :-D <3

Kommentarer
Postat av: Klara

Åhh fini :)

2008-08-02 @ 07:01:58
URL: http://klaralindstrom.blogg.se/
Postat av: Klara

Kan vi inte rida ut på måndag förresten? :)

2008-08-02 @ 07:03:05
URL: http://klaralindstrom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

NAMN:
Kom ihåg mig?

MAIL:


URL:


Kommentera här:

Trackback