Tävling

Träningstävling idag på Stall Järsätter.
Sunny var helt fantastisk idag, perfekt i hoppningen! Visst så sänkte hon ryggen lite ibland och blev lite låg men hon var inte i en bom och tvekade inte! Trots att banan var i minsta laget kom vi faktiskt runt och med beröm från andra, superkul! Hoppade först en 50cm A0/A0 efter ca 2h väntan! Supebra tjej, hon gjorde sin första omhoppning och det med bravur! Visst hon var svårsväng och jag fick inga till några bra vägar men samtidigt så sattsade jag ju inte. Dubbelnolla och en tid som räckte till en 5e placering!! Efter ett tags väntan igen så var det dags för 70cm A0/A0, hon var såå taggad i denna klass! Gick och gjorde små bocksprång och i bytena sparkade hon så det stod ärliga till hihi. Dubbelnolla även denna gång och en omhoppning som var lite bättre och även en tid som var lite bättre och de räckte till en 4e placering!! Snacka om att jag blev impad av min lilla häst! Dock så skulle vi kommit trea tyckte jag menmen så är de. Perfekt var hon iallafall! Dock ser jag ju på "den här nivån" att folk bara rider för att vinna. Spelar ingen roll hur ritten ser ut, hur dom behandlar hästarna osv, dom bara gasar, svänger och skriker. Det går rida fort men fortfarande kontrollerat och snyggt. Något att tänka på om man vill upp i klasserna.. Älskar verkligen den här hästen iallafall, vill inte att hon ska säljas nu! Nästa tävling blir de dressyr :-) Supergrattis till Alexx som tog hem rubbet, du är ju bästast! Nästa år får Peisan åka med till Järsätter och skutta hem fina priser hihi Film kommer på youtube och bilder finns på pixbox!

Hoppas de gick bra för Klara idag också som skulle till Skärlunda med Pierina, hejar på er <3 Nu ska jag käka sedan fixa iordning mig, vila lite inför bion med Pontus, SATC! Puss på er! Höll på att glömma igen! Dagens fråga är hästrellaterad idag..

Hur viktig är rosetten för dig på en tävling?

Kommentarer
Postat av: Madde

Vad kul att det gått bra GRATTIS!!



För mig är inte priserna så viktiga jag kommer tävla emot mig själv och försöka göra bättre och bättre ifrån mig..

2008-08-16 @ 17:07:04
URL: http://maddeabrahamsson.blogg.se/
Postat av: Sophia

Priserna är inte det viktigaste för mig iaf :)

Det viktigaste är att man känner att man utvecklas och är nöjd med sig själv och hästen :)

2008-08-16 @ 17:15:07
URL: http://sophiakarlsson.blogg.se/
Postat av: Jennie

Åh roligt :) Ni är så fina och duktiga, grattis igen!



Rosetter är inte viktiga, det är ju bara lite tyg. Visst det är alltid kul att bli placerad och vinna, men aldrig aldrig det viktigaste! Det är liksom pricket över iet isf. Man ska ju titta på sin personliga utveckligen och på hästens. Hur hästen har presterat om den känns fräsh eller inte. Sen om man får rosett eller inte är väl ingen big deal? Eller jag vet inte, så känner jag iaf.

2008-08-16 @ 17:21:47
URL: http://jennuth.webblogg.se/
Postat av: magda!

det viktigaste är att det kändes bra! rosetten är bara ett litet plus i det hela!XD

2008-08-16 @ 17:44:41
Postat av: Klara

Grattis världens bästa tess och sunny ! :D <3 Prill skötte sig också idag :) Hände massor oturliga saker också men vi kan ju ta det imorn? ;)

2008-08-16 @ 18:12:09
Postat av: m

grattis! :D

ja tkr endå rosetten är ganska viktig, viktigare än alla värdelösa priser man får på små tävlingar iaf :P haha!

jädra snygga rosetter dom hade :D

2008-08-16 @ 19:26:53
URL: http://melindaaaa.blogg.se/
Postat av: Pontus

Jag har försök nå dig hela dagen på mobilen! Men jag har inte fått tag på dig :S. Och jag har inte ditt hem nummer och du hörde inte av dig jue. Hallå

2008-08-16 @ 21:38:18
URL: http://pontusblogg.blogg.se/
Postat av: alexx

ni var bäst och snyggast bland storhästarna!

haha jag tillhörde den här ligan med att inte rida snyggt ;D fast nu förstår jag ju vilka du syftar på och jaa, jag rider tio gånger snyggare än dom även fast jag gasagasagasa i omhoppningen ;)

du är bäst, och ajg har saknat så att tävla ihop med dig! och jag ska nog allt försöka komma och kolla på dressyren det lovar jag!

2008-08-17 @ 12:53:23
Postat av: Lina

Du skulle ha blivit 3a och jag 2a.. Prata med Carro som var med som domaren när hon red Pigge åt mig i Söndags. Det var inte rätt att hon vann :S Men ni var finaste ändå :D

2008-08-19 @ 00:12:17
URL: http://faser.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

NAMN:
Kom ihåg mig?

MAIL:


URL:


Kommentera här:

Trackback