Thailand, on my way home

Sitter och pillar med en ny layout nu när jag igentligen borde plugga till provet imorgon. Men jag känner mig så jävla omotiverad så det finns inga ord för det. Jag vill verkligen bara sluta skolan nu och börja jobba med det jag tycker om, slippa alla lärare som tjatar på en, höra allas toppen betyg och bla blaa .. NEJ !

NU har äntligen familjen kommit hem, fan vad jag har saknat dom alltså, ni anar inte! Så skönt att ha dom hemma, kunde knappt hålla tårarna inna när dom klev in imorse, ooh så bruna och fina dom var. Nu erkänner jag faktiskt att jag ångrar att jag inte åkte med. Men dom vill absolut åka igen och jag säger bara Thailand, se you christmas 2009 :-D happy! Sen blir det ju Tunisien i oktober, ska bli skönt. Men nu när jag sett bilder och hört allt osv vill jag faktiskt åka till Thailand, trots den långa hemska flygresan. Skulle vara helt underbart att uppleva de som min familj faktiskt upplevt. Fan vad jag ångrar mig nu ;-) hihi men men, lycklig att dom är hemma nu iallafall :-) Fått jätte många och jättefina presenter också ifrån Thailand ,tack tack tack! Bara för att komma undan pluggandet kan jag väl rabbla upp de jag fick då ;-p hihi 
* två par Victoria Beckham jeans
* sju stycken Lacoste pikéer, älskar deras pikér!
* ett Lacoste linne
* två stycken Billabong bikinis
* ett par Billabong hotpants
* ett Billabong linne
* en Puma väska
* Fashion skor
* och självklart då min BAL KLÄNNING :-D
massa godis och sånt också. Men alltså ni ska se min balklänning, så jävla snygg! TACK! Men nu måste jag ju gå på balen bara för det ;-P haha dags att leta upp en dejt då kanske.. Nu har jag ju iallafall en snygg klänning! Slänger in lite bilder som dom har tagit från Thailand också. Men pappa är fotograf och han hade en skitkamera så inte så bra kvalité och så, men ni kan få glutta ändå..




JAG ÄLSKAR ER <3

Kommentarer
Postat av: sara

härliga bilder:) vill också utomlands

2008-02-25 @ 12:39:34
URL: http://youngwoman.blogg.se
Postat av: jennie

Man blir ju inte alls avis /: Haha, din bror's tatuering var ju super gullig :)

2008-02-25 @ 15:44:29
URL: http://jenniekristensson.webblogg.se
Postat av: Klara

Så underbart !! Du måste visa bild på din klänning ju :):) Blir ju värsta nyfiken ;) Det där med dejt löser sig nog :D Du kan få låna Magnus annars ;)

2008-02-25 @ 20:34:14

Kommentera inlägget här:

NAMN:
Kom ihåg mig?

MAIL:


URL:


Kommentera här:

Trackback