back in business

Ja, då var jag tillbaka efter en tids frånvarande.
Har varit på praktik hos Micke och Carro på dressyrhoppet. Har haft det hur underbart som helst och ville verkligen inte sluta! Fick sån bra kontakt med alla.. Micke, Carro, Micka, Jenny och Malin fan vad jag kommer sakna er! Har varit en väldigt lärorik tid med hårt slit och gratis utbildning / träning. Peia har fått vara med och tränat, hon har varit superduktig och vi har verkligen trivts ihop med Micke och Carro! Har fått rida Mickes underbara hästar och bara det var lärorikt. Att jobba i ett sånt pass stort stall med 90% unghästar, alltså det var så jävla kul! Fick många fina tips som jag verkligen kommer utnyttja i framtiden. Sista dagen vart det tårta och presentutdelning och ett Grattis till Jenny på 20-års dagen! Som sagt, saknar verkligen det hårda arbetet redan, för det lönade sig i slutändan.. Usch, tillbaka till skolan imorgon - det svider så jävla hårt i hjärtat ...


Peia som sagt då, hon och jag har utvecklats något enormt under tiden hos Micke! Vi har nästan blivit som ett helt nytt ekipage faktiskt. Mer trygga i oss själva, stadigare och kvickare i ridningen. Hon har fått vara med på två hårda hoppträningar som varit så sjukt nyttiga för henne och hon har faktiskt börjat hoppa istället för cykla ;-)
Idag gick hon ett ganska hårt dressyrpass med lyckat resultat. Har ökat foderstaden ganska mycket nu då hon jobbar hårdare nu och behöver därför mer energi. Tycker om henne, trots att hon bockar mer nu än någonsin..

image26


Inget annat nytt har hänt i mitt liv. Eller jo, mindre data har det blivit och det har varit så jävla skönt! Vissa vänner har man kommit närmare nu faktiskt och vissa tål jag inte. Så är det, kanske är en fas eller nått.. Tittat lite på hästar nu, är så jävla sugen på en 6-åring alltså!! Har hittat så många fina som jag bara vill ha! Kanske Mickes Candy? ;-p hihi naevars, men jobba stenhårt i sommar så kanske drömmen blir sann. Nu ska jag inte skriva mer för ikväll .

Kommentarer
Postat av: Marie

Tessan, ni är så fina tillsammans. Det är som jag sa förut.., du är så DUKTIG!
Kram på dig.

2008-01-20 @ 21:27:36
Postat av: Klara

Vad fina ni är tess! Imorron kommer jag inte på fllorist. Förstår att du kommer att sakna mig ;D hihih

2008-01-20 @ 22:06:53
Postat av: Carro

Så otroligt kul att höra :)

2008-01-20 @ 23:59:13
URL: http://resultativ.blogg.se/
Postat av: LinneaDominder

Va kul att det går så himla bra!
Ni är jätte fina ihop på bilden. :)

2008-01-21 @ 15:55:54
Postat av: sofia

Nelle är en 6 åring! köp henne!!!

2008-01-22 @ 14:17:54
URL: http://sofiabostrom.blogg.se

Kommentera inlägget här:

NAMN:
Kom ihåg mig?

MAIL:


URL:


Kommentera här:

Trackback