can't find the right words

Måste bara få säga att min bebis var riktigt, riktigt duktig idag! Var inne i Hageby nu på kvällen med henne och körde lite markarbetsträning. Första gången som jag red henne förresten inne i Hagebys ridhus, hon skötte sig toppen! Bara en endaste bockning och det var helt och hållet Teddies fel ;-) haha menmen, Peia då, jo hon behöver komma igång mycket mer med bakbenen för att bygga rump muskler därför ska jag sätta på mig sporrar nu så jag verkligen kommer åt henne, vill inte sitta och sparka utan reaktion! Annars var hon som sagt duktig. Hon behöver komma ut på ett fält och riktigt galoppera, så de blir de nog till helgen. Konditionsträning nästa!



Annars har jag mockat och gjort mat åt Medina och Proveny idag, förhoppningsvis ska jag rida den lilla gula imorgon en sväng, hon behöver jobba lite nu, markarbetsträning står på schemat! Issa kommer hem imorgon så hon får rida Proveny själv - visst är jag snäll!? ;-) hihi sen blir det Hageby för Issa och mig på fredag, den stora dagen D är här för peia - inhoppning!

På eftermiddagen idag var jag inne hos Anna och fixade mina naglar, så nu är dom snygga också ;-P haha förstår inte hur dom kan hålla när jag håller på så mycket i stallet, men jag klagar inte. Nu ska jag sova :*

Kommentarer
Postat av: maggan!

filma när du hoppar in peia så vi får se!=)

2008-01-03 @ 09:56:04

Kommentera inlägget här:

NAMN:
Kom ihåg mig?

MAIL:


URL:


Kommentera här:

Trackback