hot stuff baby tonight

Hård och tuff dag idag. Utsläpp imorse därefter mockning av 3 boxar och man kunde tro att det varit krig så som det såg ut i boxarna.. Sen blev det att fixa resten av alla saker så som mat, städning osv. Var klar vid 13-tiden.

När stallet var klart åkte pappa och jag till City Gross och köpte en present till Peia, som hon sen inte kunde ha så mamma och jag fick åka och byta den från stl full till stl ponny - alltså det är fan helt sjukt! Hon har full och x-full i precis allting förutom denna Henri De Revel förbygel som hon måste ha stl ponny i, de fan sinnessjukt xD Menmen, bilder kommer nog imorgon på den, ska ju hoppa imorgon tjohooo!

Red Medina lite lugnt i ridhuset idag, hon var superduktig, Proveny borstade jag bara, Issa kom ju hem ikväll så hon fick sköta ridningen själv. Suttit och kollat på massa gamla filmer med Billy, usch vad jag saknar honom. Kollade när Issa red honom, oooh ni var så söta! MÅSTE åka upp och hälsa på honom snart, dör av saknad annars ju!!! Du är så saknad älskling, hoppas du känner de.. Lovar att hälsa på dig så fort jag kan <3
image21

Kommentarer
Postat av: Anonym

Glöm inte kameran imorn när du ska hoppa! ;)

2008-01-03 @ 21:51:29
Postat av: Yvette

hehehe.. Peia är med ponny precis som Olle ;) hahaha.. :D

2008-01-03 @ 21:52:06
Postat av: sofia

fler som har pååånni hästar? hihi

2008-01-04 @ 15:00:31
URL: http://sofiabostrom.blogg.se

Kommentera inlägget här:

NAMN:
Kom ihåg mig?

MAIL:


URL:


Kommentera här:

Trackback