jump if you can

Utsläpp imorse som vanligt, Peia fick på sig sitt nya 300g vintertäcke med hals idag *mys* Var ett riktigt busväder, blåste orkan och det var för första gången på länge riktigt, riktigt kallt! Inget mysigt väder som sagt, var skönt att jobba sig lite varm inne i stallet sen. Hade ju bara min egna bebis idag så blev inte så överdrivet hårt arbete!

Sen ringde min kära kompis Amanda och frågade om vi inte kunde ha tråkigt tillsammans, och det kan man ju lixom inte tacka nej till så hon kom hit. Vi gjorde absolut ingenting, eller jo fika och hälsade på Peia. hihi sen åkte vi in till Hageby och byggde upp hinder och fixade iordning så det skulle vara klart innan vi åkte dit med hästarna.

Peia var en riktigt bitch idag i ridningen! Red fram med dressyrspö så jag kunde putta till henne för att få igång rumpan. Gud så arg hon var! Idag har hon bockat konstant och varit en riktig surmärr! Usch och fy, förstår nu varför jag sa att jag inte skulle ha sto! Menmen, bara ha tålamod och kämpa, jag tänker inte ge mig! Själva hoppningen då? Jo, i början gick det bra hon skötte sig när vi travhoppade och jobbade över cavaletti, men när det blev hinder på 60cm höjd och vi skulle komma i galopp började hon igen, så de gick inge vidare. Måste jobba på hennes kondition och styrka nu framöver. Hon cyklar ju för fan över hinderena..! Så imorgon blir det ut på fältet och galoppera så vi får upp kondition m.m. Sen ska jag jobba. Hade önskat mycket mer hopp i henne, men de kommer väl med tiden och styrkan. Ska iallafall ringa både Lotta och Micke nu och boka träningar framöver.. Film finns för dom som vill se på en dåligt ridande tess och en surmärr, klicka här.  Ja, jag red riktigt illa idag, kände de själv.. *suck* behöver en uppryckning nu.. Billy kom tillbaka!!!!!!!!!!!!!!!!

   

Kommentarer
Postat av: Elisa

Vilka JÄTTE FINA videoklipp du har gjort på hästarna, vilket program använder du? Är det svårt?

2008-01-05 @ 09:08:52
Postat av: jennie

Det kallas sto ;D Haha.
Hon ser ju fin ut annars, förutom dom sto fasonerna hon har för sig! Tror hon kan bli riktigt fin sen när du har uppfostrat henne lite ;)

2008-01-05 @ 10:12:34
URL: http://jenniesofie.blogg.se
Postat av: Jässica

ja gud ja, ston är speciellam jag går inte ihop med dom för fem öre. TYckte ändå de såg trevligt ut när ni hoppade, hon är ju bara barnet..

förresten vad heter låten du har i filmen, försöker ladda ner den men minns ej vad den heter.

2008-01-05 @ 10:43:27
URL: http://jaassica.blogg.se
Postat av: sofia

esch, va du snackar i nattmössan, det såg iallafall bra ut, fin form och lugn galopp då har du inte sett HS inne på banan där går det i 190 och noll koll på sig själv ^^,

2008-01-05 @ 12:38:30
URL: http://sofiabostrom.blogg.se

Kommentera inlägget här:

NAMN:
Kom ihåg mig?

MAIL:


URL:


Kommentera här:

Trackback