run like you mean it

Det är stressigt om dagarna, jag varken hinner eller orkar att uppdatera och sitta framför datorn längre.. Menmen, inte speciellt mycket viktigt eller spännande som händer i mitt liv just nu. Skolan går åt helvete vilket jag redan visste om.. Har bara bokat in den 5 juni nu, längtar inte mer till något än att få springa ut ur skolan och bara skrika av och gråta av lycka, få slippa se skolhelvetet igen, LÄNGTAR! Hästen går finfint, hon testar mig och säger ifrån när det blir för jobbigt annars är hon världens trevligaste just nu. Känns bra, hoppträning imorgon!

Idag har jag varit på Skärlunda på clinic för Henrik Ankarcrona, det var bra. Fick lite idér och tips på vad jag kan träna med på Peia. Han red helt sjukt bra! Lugn och stilla i kroppen, bra med beröm till hästen och stressade inte upp sig över något, superbra! Helt enkelt en förebild, en ganska snygg sådan ;-) hihi naevars, men den var bra.

Issa red min pärla idag eftersom jag inte hann. Hade gått bra, hon hade stegrat och bockat lite men Issa hade suttit kvar och hon var nöjd. Tack snälla Issa för hjälpen & att du ville motionera henne åt mig, du är guld värd!! :*


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

NAMN:
Kom ihåg mig?

MAIL:


URL:


Kommentera här:

Trackback