Älskade vänner!

Började min onsdagsmorgon med körlektion. Det gick faktiskt toppen, inte så långt kvar nu. känns superskönt. Eller ja, inte så långt kvar, allt hänger ju isåfall på att jag inte kuggar såklart hehe men det har jag bestämt mig för att inte göra :-) Nu blir det ingen mer lektion på tre hela veckor, så nu blir det att plugga plugga plugga och finslipa hemma på det som behövs, känner mig så pass säker i körningen nu att jag tror inte det kommer vara några större problem.

Efter körlektionen blev det direkt ut till stallet, hoppträning! Vi var så duktiga och fixade ut allt hindermaterial från ridhuset till utebanan, var ingen bra tid att hoppträna på idag. Luften stod verkligen heelt still så jag är så nöjd med Sunny som orkade med hela passet idag i värmen. Var styrka och teknik övning idag med studs- och kombination övningar. Hon är så duktig min lilla ponny, första gången hon hoppar studs och hon gör det med bravur! Fina flickan, vilka framsteg.. Känns tungt att veta att hon snart kommer lämna oss faktiskt. Menmen, har man gett sig in i leken får man leken tåla :-) Tyvärr fungerar inte mitt Movie Maker så ni får stå ut utan film ett tag till ..

Snart är det Falsterbo mina vänner, längtar ni lika mycket som jag gör? Själv tycker jag att det kommer bli helt underbart med en vecka semester i Sveriges finaste landskap tillsammans med mina aboluta favoriter! Förhoppningsvis blir det även varma dagar med sol och massvis med kvällsdopp, men det tror jag, för Jennie hade tydligen beställt sol? ;-) Har ni börjat skriva på någon inköpslista förresten? Jag ser som vanligt lite oroande på min och undrar hur i helvete det ska gå ihop sig med min ekonomi!? Som tur va jobbar jag extra inne i Hageby tre dagar innan avresan ner mot Skåne och får pengarna direkt i handen, toppen!


   

Kommentarer
Postat av: j e n n u t h

jag längtar :D men det är väl ingen nyhet ;P

2008-07-02 @ 22:30:35
URL: http://jennuth.webblogg.se/
Postat av: Åsa

va kul att de går så bra med henne :D blir tyvärr inge falsterbo för min del, jag som verkligen ville i år.. aldrig vart där :'(

2008-07-02 @ 22:33:35
URL: http://fillihoe.blogg.se/
Postat av: m

jaaaa längtar mest av allaaaa!!! xD ja har ingen innköpslista, inproviserar när jag är där nere ;) haha!

2008-07-02 @ 23:11:23
URL: http://melindaaaa.blogg.se/
Postat av: Emelie Persson

Hahah va du shoppar ;)

Funkar wintecen bra?

Btw säljer min bruna stubben sadel om du vet ngn som kan va intresserad :)

2008-07-02 @ 23:29:04
URL: http://www.efoto.info.se
Postat av: pontus

hoho klart jag ser fram imot falstebo. Åker ner nästa söndag och stannar hela vecka ;) wööh. Och nej jag kör på impulsen ;D. haha

2008-07-03 @ 10:56:55
URL: http://pontusblogg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

NAMN:
Kom ihåg mig?

MAIL:


URL:


Kommentera här:

Trackback