trött och sliten

Jobbet gick bra idag, kändes som vi var lite oseriösa ett tag men jobbet blir åtminstone gjort. Vi jobbar nog bara imorgon också de blir vi troligvis klara, helt underbart det skulle vara med 2 extra semesterdagar! Hoppas kan man ju alltid göra.

Sunny <3 stod inne hela förmiddagen idag.. Åkte ut till henne direkt efter jobbet och kollade till henne. Båda bakbenen är supersvullna och varma, frambenen såg fina ut. Insidan av bakbenen, mage och hals såg fint ut, vissa sår var lite svullna och varma annars ingen ömhet. Hälta på båda bakbenen, mest på höger. Var ute och gick med henne i paddocken i ca 15min då såg faktiskt bakbenen mycket finare ut. Fixade till sjukhagen brevid Peia och gänget så Sunny fick gå ut i den i ca 1h för att få frisk luft och röra lite på sig. Inte bra om hon står för stilla med den svullnaden då blir det bara värre. Rörelsen får blodcirkulationen att komma igång och svullnaden går fortare ner. Lilla älskade häst! Hon är så himla snäll, får pilla och dona hur mycket som helst, tvätta såren osv utan ett enda motstånd. Blir sjukhage imorgon för hennes del sedan blir det nog att gå in till dom andra på torsdag. Dom springer inte så mycket i hagen och jag tror bara att de är bra om hon rör lite på sig. Sen blir det att gå ca 15-20min nu om dagarna sen får vi se hur hältan ser ut..

  lagom kul med sjukhage?

Peia då? Johodå, hon är som vanligt alltid lika underbar och tjock! Men vet ni, satt och kollade i min kalender och det är faktiskt inte så himla långt kvar nu innan det är dags för koll igen :-D Veckan efter Falsterbo är det dags för en koll sen hoppas jag innerligt på att jag kan få börja promenera lite med henne, skulle vara såå underbart! <3


Surfade runt lite på Facebook förut, haha vissa människor är bra roliga dom. Hittade några gamla kompisar som jag inte sett på åratal, snacka om att folk utvecklas heela tiden! Lite kul såhär på kvällen när man är trött och lite små depp. Förresten, fick studentbilderna idag, ooh älskade SpTu 3, snygga vi blev på kortet! hihi ska scanna in det under veckan nu och lägga in här ska ni få se hur snygga vi faktiskt var. Sanningen är att jag saknar (vissa) av er! Nä, nu blir det sängen för min del.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

NAMN:
Kom ihåg mig?

MAIL:


URL:


Kommentera här:

Trackback