like a butterfly

Nu sitter jag här och är lite spänd. Min kära lila voffsi har ju varit inne på operation idag och är påväg hem nu. Men allt verkar ha gått bra. Ena kulan låg tydligen bakom njurarna så dom har fått öppna upp hela buken, stackar Teddie älsklingen! Han ska tydligen vara väldigt trött och hängig just nu, men det släpper nog när han får komma hem och sova lite, min lilla pärla <3

Var och hopptränade själv borta i Fursta idag, gick superbra! Peia var kalasfin! Arbetade på bra, men förstår inte varför hon har en så mycket bättre trav efter att man galopperat henne!? jaja, superfin var hon iallafall. Lite stark och jag fick jobba sten hårt med min sist, hoppas den blir bättre i nya sadeln!! Tänkte lägga in lite bilder senare, måste klippa dom först från filmen ;-)


Som ni kanske märkt, dom flesta av er iallafall, är att jag tagit bort min användare på bilddagboken.se Saken är den att jag absolut hatade den nya layouten och kunde inte klara av alla förändringar hela tiden. Sen så blir det nog bättre för min del om jag inte är medlem, behöver inte sitta framför datorn lika mycket, snokandet försvinner och jag slipper skitsnack och skryt!! Fan så skönt och slippa allas överskryt och kommentarer, underbart! Ångrar ingenting, förutom att det var kul att hålla koll på Billys nya ägare.. Men har ju hennes msn då klarar mig allt :-)

Nu ska jag på US-möte så vi får höras ikväll igen, när jag lägger in bilder och de. Puss på er!

Kommentarer
Postat av: Josse

Pussa massor på Teddy från mig! Smilla hälsar också!

2008-03-18 @ 18:38:43
URL: http://www.zinne.blogg.se
Postat av: jennie

Då får du se till att uppdatera oss här i stället ;) Vill ju veta hur det går för dig och Peia!!

2008-03-18 @ 19:42:22
URL: http://jenniekristensson.webblogg.se
Postat av: :)

Vad heter Billys ägare där då? Han är ju så himla fin!

2008-03-19 @ 09:24:33

Kommentera inlägget här:

NAMN:
Kom ihåg mig?

MAIL:


URL:


Kommentera här:

Trackback