something is just like there are

Ibland blir jag bara så arg på mig själv, nu har jag shoppat loss.. igen!
Var dock inne på kontot och kollade så jag inte är helt pank inför Göteborg Horse Show och det var jag inte. 3999 kr ligger kvar på kortet, känns bekvämt. Men känns ändå i hjärtat att jag handlat upp 2000kr på mindre än en månad!! Jaja, är man beroende av vissa saker så är man ju faktiskt det, och jag är shoppingberoende! Tänkte skicka iväg en beställning till hööks också, men får nog vänta tills efter GBG så jag vet hur mycket pengar jag har kvar. Inköpslistan är ju inte speciellt kort inför GBG, fan. För er nyfikna små ungar då så har jag shoppat följande:

Mattes fårskinnspadd
Exclusive allroundschabrak
Skrittäcke i ylle
Seglarjacka
Liverpool träns, fancy brodyr
Kofta
Kiel Kingston träns

Sen även lite annat smått och gått men orkar inte leta upp bild på det ;-) Som ni märker så är det som vanligt väldigt mycket hästsaker, kanske inte så behövligt. Men jackan jag köpte måste jag bara säga är heeelt underbar, lika snygg som på bilden och helt underbart skön! Koftan däremot tyckte jag var lite konstig i storlek men den får funka. Hoppas på att hitta lite nya snygga toppar osv inför sommaren nu, men känns ganska långt bort..

Förresten, idag är det EXAKT 3 månader kvar till studenten. 55 skoldagar kvar, sen står jag äntligen där med mössan i min hand. Fan vad jag längtar och så jävla skönt det ska bli, oooh! Balen närmar sig med stormsteg och jag har fortfarande ingen dejt, katastrof! Känns lite uff att betala 1000kr och sen så kan man inte gå pga att man inte har någon dejt.. Fan. Ut och ragga på fredag kanske? thihi


Mycket förändring för mig blir det iår, kanske lite sent att säga nu efter 2 månader av året men ändå. Jag ska (har börjat) motionera mera för att stärka mig själv inför ridningen. Kondition och styrka ska ökas. Jag har gått med i Hageby RK's ungdomssektion (US) samt Distriktets ungdomssektion (DUS) så jag kan påverka ganska mycket i både min klubb och distriktet iår, kul! Sen blir det ju studenten och dags att söka jobb. CV är skrivet och jag är beredd att skicka närsom det dyker upp något intressant. Ansökan om högskoleutbildning är iväg skickad och det känns som att jag kommer få läsa upp lite betyg för att komma in..
Betyg förresten! Jag fick VG på mitt Religonsprov om etik & moral. Ligger på VG i svenska och behöver "bara" jobba upp mina betyg i Naturkunskap, Matte B och Idrott sen är alla betyg precis som jag vill ha dom.

Nä, hoppelihopp träning ikväll, kanske uppdaterar då. Håll utkik!


Kommentarer
Postat av: fia

JAAAA snart tar vi studenten!!! :):):) iiihh vad underbart det kommer bli alltså. vi kommer ha det så kul under studentveckan. :) längtar längtar! ha det så kul i helgen babe pusss

2008-03-05 @ 14:42:38
URL: http://sofiahn.bloggagratis.se

Kommentera inlägget här:

NAMN:
Kom ihåg mig?

MAIL:


URL:


Kommentera här:

Trackback