sönder sparkad

Idag är jag ledsen och arg, så det så!
Var ju ledig idag från jobbet för att pappa och jag skulle med Peia till Sharpman för att prova sadel. Den ligger ju inge vidare igen utan har börjat glida fram, precis som förut. Och precis som jag trodde så hade den börjat glida något fruktansvärt och hamnade på bogbladen som gjorde att Peias steg vart kortare och gick på bogarna, tack för att jag hade rätt! Vi provade en storlek större och en mindre och kom fram till att vi tar en storlek större både i bredd och i sits. För nu hamnar jag för långt bak i sadel och "puschar" på den framåt. Vi ska köra med mattes padden under sadeln fortfarande för just nu är hon ganska ojämnt bygg över ryggen. Så när sadeln börjar "känna" igen ska jag ta bort padden. Dom tog in min sadel och ska värma och lägga om den så får hämta den imorgon och den andra, nya större som jag ska ha levereras idag från Italien och den skulle komma på onsdag, otroligt snabbt jobbat! Så på ondag får jag en ny sadel igen, stackars pappa!

När vi ändå var på Sharpman passade jag på att köpa mig en Kingsland dunväst billigt, tog faktiskt den sista hihi. Kollade även på ett grått sett med schabrak och huva från JW men ska fundera tills imorgon om det är värt det. Sen tror jag att jag ska special beställa en öronhuva från Equiline via Sharpman, brun med babyrosa/mossgrön passpoal, alltså samma som mitt schabrak. Kostar dock 500kr och jag vet inte om jag vill lägga pengarna på de eller vänta till Göreborg. Värt att tänka på!  Har ju dock 3.400 kvar på kontot.. Fan måste jobba hela påsklovsveckan annars så spricker allt..

När vi kom hem, det första som händer är som vanligt att Peia rullar fast i boxen. Dock kom hon inte loss denna gång så jag fick hoppa in i boxen och försöka få loss henne men då sparkar hon sönder mig istället, yes box. Båda benen, höft och arm. Tack älskade Peia, det är tacken man får när man får loss dig.. hmpf.. Kan inte stödja på höger benet då blir väl akuten ikväll med tanke på att jag fick smällen på smalbenet och det kan ha blivit en spricka då benet är helt blått. Vänsterbenet klarade sig "skapligt", lite blåmärken och ett otäckt sår precis uppe vid troskanten. Högerhöft är lite öm bara. Armen blåmärke.. Så aa.. tjöt sönder mig så ont gjorde de! Sån kraft har ju hästkräket också, sparkade ut mig ur boxen så hamnade med huvudet före på golvet, tur att jag landade på täcket annars hade jag nog inte suttit här nu.. menmen, nog synd om mig eller hur?

Puss på er, nu ska förkylda och blåsparkade jag försöka sova lite.

Kommentarer
Postat av: Marie

Ajajajajajaj..., förstår att du har rejält ont nu. Jag har själv blivit jätte svårt sparkad för ngra år sedan och vet hur jag mådde efter det.
tänker på dig gumman! Krya på dig. Kram Marie.

2008-03-14 @ 19:43:08
Postat av: alexx

åhhhhh :/ Hoppas det inte är något jätte alvarligt! gick det bra med peia då? SÅ TRIST!

2008-03-14 @ 21:08:51
Postat av: Klara

dumma peia och stackars Tessan :'(

2008-03-14 @ 21:56:37
Postat av: jennie

Ush, hoppas verkligen du blir bra!

2008-03-15 @ 10:30:21
URL: http://jenniekristensson.webblogg.se
Postat av: Anonym

vad kostade demgråa settet från jw? (:

2008-03-16 @ 20:28:08
Postat av: Åsa

men gud! hur är de nu då gumman? :/ Kram

2008-03-17 @ 14:02:48
URL: http://fillihoe.blogg.se

Kommentera inlägget här:

NAMN:
Kom ihåg mig?

MAIL:


URL:


Kommentera här:

Trackback