day four at studentveckan.. tror ja !

"Jag är pepp som fan!"
hahaha, balen igår var helt okej, urusel musik och komikerna var väl sådär - men maten var tummen upp! Min klänning fick för sig att glida ner typ hela tiden och jag hade skoskav heela kvällen, aj aj aj!

Träffades hemma hos Josse innan, drack lite champange och vart fotograferade så det stod härliga till! Därefter blev det vit limosin till balen. Jag sägare bara, DOM BLICKARNA ;-) haha vi bara gled in som värsta snobbarna haha. Kul som fan. När vi kom fram blev det en hel del fotande igen, därefter mil lång kö i ca 1h, om inte mer. Orkar inte berätta hela kvällen, men det var trevligt, nu har jag ju iallafall vart på bal.. Efter 5h håruppsättning, smikning, fixa klänning och aa.. tack för att detta är en engångsförteelse !

SUPER MASSA MEGA MYCKET bilder kommer, Josses mamma samt AK tog hur mycket som helst, så de kommer! Bror tog bara tre bilder eller något, slänger in dom här. Men som sagt, håll utkik efter fler bilder!

image149
Jag och baldejten, macke :-)

  

Kommentarer
Postat av: karro

hoppas du får en underbar dag i solen :D
kram

2008-05-31 @ 14:27:46
Postat av: Yvette

Verkligen jätte fina ni va !!! :D

2008-05-31 @ 15:27:49
Postat av: jennie

Så otroligt fin, det passade dig perfekt! Håret, klänningen och färgen! Men anatar att det är en hel del jobb bakom allt ;-) Vill man vara fin får man lida pin!

2008-05-31 @ 17:25:09
URL: http://raiseyourownvoice.blogg.se
Postat av: Emelie

Nämen va är de där för snygging till kille då som tess skaffat fram :P?

2008-06-01 @ 21:55:40
URL: http://efoto.info.se

Kommentera inlägget här:

NAMN:
Kom ihåg mig?

MAIL:


URL:


Kommentera här:

Trackback