the week..

Veckan har gått så fort att jag har glömt och inte orkat att uppdatera bloggen..

I onsdags var det Mantorp och återbesök med Peisan. Jag vet inte riktigt hur jag ska säga att det gått.. Men hon var bättre i vänsterfram men fortfarande 2.0 grader halt i höger. Hon avbelastar hela tiden frambenen och blir pga helt frambenshalt. Nu är hon sprutat i kotlederna och långt ner på kronranden för att förebygga och hjälpa till benen. Vila ytterligare och sen tillbaka om tre veckor igen.. Hon ska kollas om en vecka om hon är superhalt eller inte, är hon superhalt ska vi ringa Åsa så får vi komma in akut och sätta smärtstillande på henne igen, är hon "normalt" halt så ska hon skrittas 5-10 min på rakt spår 2-3ggr/ veckan. Hon blir helt psykopatiskt nu när hon bara får stå och få stegrar hon och bockar vilket inte är bra för benen därför ska hon skrittas för att tänka på annat (under förutsättning att hon ska stå på alla fyra benen). Mer än så hände inte i onsdags.. Var helt jävla slut!

I torsdags var det jobbet först, var en ganska lugn onsdag så fick sluta vid 15-tiden. Träffade Tessan nere på stan, vi träffade Yvette senare och gick och solade Börjar få lite färg nu, känns härligt! Efter solningen gick vi, som vanligt, till Paus och käkade. Sa hej då till Yvette och sedan drog jag och Tessan på shoppingrunda. Nu är pengarna så jävla slut på kortet som dom kan bli, fuck! Köpte tre olika linnen och på de käk & fika för 3pers, solkort, skor, studentklänninf.. Aa, pengarna är borta nu som sagt. Efter stan blev det hem till mig, satt på altan och hade det supermysigt och åt blåbärspaj! Gick inte att va i stan, IFK spelade mot AIK..

I dag då, fredag. Jobbet först, var så lugnt att vi bakade, städade och käkade mer eller mindre hela dagen. Inte bra!! Fick sluta vid 14.30, underbart! Åkte till stallet och fixade allting innan jag åkte hem och fixade iordning mig. Sen var det dags för fotboll. Hageby - Svärtinge och det svider i hjärtat att säga att vi förlorade! Fy fan så pinsamt. Vilken match, det skulle ha varit 5-1 till Hageby och inte 1-2 till Svärtinge, fuck! Jaja, trevlig tid med min älsklings Tessan iallafall, du vet om att du är bäst va? <3 Härligt med fotboll och lite ögongodis också, mmm ;-) thihi

NU ska jag kolla klart på somnlös i Seattle sen sova! Puss på er.


Kommentarer
Postat av: Tessan

Du är bäst raring

2008-05-09 @ 22:31:25
URL: http://tesskarlsson.blogg.se

Kommentera inlägget här:

NAMN:
Kom ihåg mig?

MAIL:


URL:


Kommentera här:

Trackback