Kavajens vara eller icke vara ..

Jag börjar bli bättre redan, hur skönt som helst! Dock så känner jag just nu att jag bara vill flytta härifrån, komma bort och börja på nytt. Jag vill få nya kontakter, vänner, folk som vill umgås och bara va. Just nu känner jag bara irritation runt de mesta, ingenting fungerar som de ska, det finns inga lediga jobb här så långt ögat når och jag börjar ge upp hoppet helt.. om de mesta. Så nu längtar jag mer än någonsin till Tunisien, få komma bort och kanske känna lite saknad och längtan efter vissa.

Annars då, dagen har väl i sig varit sådär. Jag vill ha Sunny såld nu, finns de verkligen ingen där ute som letar efter en arbetskamrat!? Jag orkar verkligen inte just nu.. Gaaaah bryter ihop snart !


Btw, efter en liten diskution med Åsa hihi så blev jag lite nyfiken på er hästmänniskor. Vad tycker ni gäller på tävling, är det kavaj som är "the shit" eller ska de vara klubbjacka ect. Jag måste ju säga att för mig finns de inget annat än en snygg välmatchad figursydd kavaj! Stilrent, snyggt och jaaa.. helt enkelt de enda i mina ögon. Sen nu har ja varit lat på senaste tiden och tävlat i en typ cadigan eller vad man ska säga me väst över, de är väl ok. Men hade jag haft en snygg kavaj hade ja inte tvekat ! Men nu vill ja höra eran åsikt, va gäller på tävling för er ? =)

Kommentarer
Postat av: alexx

KAVAJ ;D

2008-10-12 @ 21:10:58
Postat av: Anonym

Kavaj, fast tycker det ser bra ut med cardigan när man ska ha väst, men utan väst så helt klart kavaj! Fast min är typ för liten så måste ha en ny, men känns inte så stor idé att skaffa en nu när jag ändå inte kommer tävla. men pappa kanske ska sy en till mig och då blir den syd för bara mig.

2008-10-12 @ 22:02:03
Postat av: Linnea

Kavaj, fast tycker det ser bra ut med cardigan när man ska ha väst, men utan väst så helt klart kavaj! Fast min är typ för liten så måste ha en ny, men känns inte så stor idé att skaffa en nu när jag ändå inte kommer tävla. men pappa kanske ska sy en till mig och då blir den syd för bara mig.

2008-10-12 @ 22:02:54
Postat av: m

kavaj:)

2008-10-12 @ 22:07:45
URL: http://melindaaaa.blogg.se/
Postat av: Emelie Åkvist

Kavaj , helt klart ! Håller med dig , finns inget snyggare än en fint sittande kavaj och det ser mer professionellt ut =)

2008-10-12 @ 22:24:35
URL: http://emakvist.blogg.se/
Postat av: jennie's fotoblogg

Kavaj är helt klart snyggast, så det ska vara! Men när det gäller mig själv trivs jag inte alls i det ;D (kanske för att jag har någon skit kavaj) Men ändån, haha. Andra ska ha kavaj men jag kan ha någon skönt tröja ;)

2008-10-12 @ 22:53:29
URL: http://jennuth.webblogg.se/
Postat av: Lisa

Jag trivs inte alls i kavaj så har de senaste tävlingarna kört med tröja :) Men det är helt klart snyggast med kavaj. Jag måste nog bara hitta en som jag tycker om och känner mig bekväm i :)

2008-10-12 @ 22:57:03
Postat av: Åsa

hihi nu fick jag allt igång dig ;) allltså kavaj ÄR helt klart snyggast men de är verkligen inte min grej, känner mig så himla obekväm och har de aldrig till avrdags helle så på hästryggen känns också fel liksom :P jag är en tröjtjej liksom älskar luv/munktröjor så faan hade man fått haft de hade jag lätt tävlat i de xD ananrs trivs jag mkt bättre i jacka lr typ en väst :) men de är mest i hoppningen jag tycker så, i dressyr vill jag självklart rida med kavaj då de ser mkt mer stilrent ut lr va man ska säga men skulle öven kunna tänka mig att tävla de i en pullover :)

2008-10-13 @ 00:08:45
URL: http://fillihoe.blogg.se/
Postat av: jane

när man måste ha västhelvete syns ju ändå inte västen -.- haha, hata! men kavaj tycker jag med:) fast man känner sig dom en stel kartong med väst&kavaj så när det går rider jag med väst&jacka (:

2008-10-13 @ 07:04:05
Postat av: Amandaa Niilsson

Helt klart kavaj. Visst jag har ingen just nu men ska fanimej Skaffa :D

2008-10-13 @ 08:41:19
URL: http://amandaaniilsson.blogg.se/
Postat av: Carro

En figursydd kavaj är helt klart det snyggaste, men jag rider med tröja nu eftersom jag måste ha säkerhetsväst, då tänker jag inte lägga pengarna på en dyr kavaj..

Fattar inte, det är verkligen ingen som letar häst nu? Nån måste det ju finnas eller hur!

2008-10-13 @ 12:39:46
URL: http://carolinerydberg.blogg.se/
Postat av: Anonym

jag rider med kl tröja eftersom att jag har väst /;

och tror att det är väldigt svårt att sälja häst nu när alla börser rasar och det är svårt att få till pengar /:

2008-10-13 @ 14:11:12
Postat av: Yvette

helt klart kavaj :) Älskar min KL kavaj och den var värd varenda krona!

Dock tröja är skönt att ha på typ träningstävling eller klubbnivå. Sen vill man jag dock glänsa lite extra när man är på tävling ;)

2008-10-13 @ 14:34:30
URL: http://vt.blogg.se/
Postat av: Freja Lindskog

Det beror på om jag har någon kavaj som matchar schabraket ;) Annars blir det klubbjackan, den passar till allt.



Också tycker jag det är så himla fult att antingen knöla över kavajen över säkerhetsvästen (Så att man ser ut som en sköldpadda...) eller ha den över kavajen, det förstör liksom helheten... :/

2008-10-13 @ 19:50:16
URL: http://frejalindskog.webblogg.se/
Postat av: Tove Wirsrtöm

Kavaj är helt klart snyggast men kommer inte att har det förren jag slipper säkerhetsvästen

2008-10-16 @ 09:19:15

Kommentera inlägget här:

NAMN:
Kom ihåg mig?

MAIL:


URL:


Kommentera här:

Trackback