TÄVLING !!

Tävling idag! Vikbolandets Ryttarförening annordnade en träningstävling (typ pay and jump), åkte dit med både Sunny och Peisan. Båda var jättesnälla att åka med, dock väldigt jobbiga att ha med på tävlingsplatsen! Herregud, dom kunde knappt gå skilda vägar, sprang och gnäggade till varandra konstant och var dom inte i närheten av varandra var båda på tårna, puckon! Menmen, med hjälp av mamma, pappa och Linnea så funkade allting superbra! :-)

Peisan var först ut. Taggad till tusan, första hon gjorde när jag hoppade upp på henne var att ställa sig rakt upp på bakbenen sedan göra två luftsprång, haha, satt och asgarvade åt henne för hon ser så klumpig ut när hon beter sig sådär! Men, en taggad häst = superfin häst i ridning! Jobbade på som fan på framridningen och kändes hur possitiv som helst, hoppade helt ok på framhoppningen också. Inne på banan, woow vilken häst jag har! Bara gör de hon ska, rullar på, går att korta och länga och bara gör allting! Superhärlig runda på henne och dessutom felfri! HÄRLIGT!!!

Sunny var det direkt efter, på med sadeln lite snabbt och upp och rida. Stel och taggad gjorde henne svårriden och svårkontrollerad. Men på med gramanen (eftersom jag hade så kort framridning) så fick jag lite mer kontroll på läget och jag kunde jobba henne ganska stadigt i galoppen. Endast två dampryck idag, det är riktigt riktigt bra för att vara Sunny! Hon har inte hoppad på över två veckor så gissa om jag hade en taggat häst under framhoppningen, shiiit! Vilken tiger, bara ville över ooo så fin hon var! Gillar henne så mycket när hon är såhär! Inne på banan var hon toppen, stark emellan åt och då blir ju inte sprången så bra. Blir ju så lixom, dålig lydnad och ridbarhet ger ingen bra teknik o språngkurva. Men felfri var hon och det kändes underbart!

Så två felfria rundor utan två möjliga, bättre kunde de inte bli! Tack Linnea för all hjälp och alla underbara bilder och allt! Haft en toppendag tillsammans med dig (som alltid). Nu ska jag sova, är heeelt slut i kroppen! Bilder från dagen på pixbox!

 

Kommentarer
Postat av: Alida

Kul att det gick bra, grattis!

2008-10-19 @ 23:37:41
URL: http://peplis.blogg.se/
Postat av: Anonym

vilka klasser hoppade du?

2008-10-20 @ 11:06:31
Postat av: Alexandra

Ja det är väl kul. Själv har jag ridit sen jag var 6 år så det är väl lite min "värld" också?

2008-10-21 @ 15:22:17
URL: http://darlingno1.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

NAMN:
Kom ihåg mig?

MAIL:


URL:


Kommentera här:

Trackback