Provridning

Nu har jag svullat i mig Mc Donalds, mumma! Har varit i stallet hela dagen idag, sjuukt trött nu. Red ner till kliniken med Sunny imorse då jag tyckte att hon verkade lite öm i högerbak, men Carina kollade och klämde osv och det var absolut ingen fara, men hon tyckte att det var bra att jag kom ner. Så var ju skönt att hon var fräsh! Red Peisan på stubben idag. Joggade mest, hon var lite trött sedan gårddagen, men det gick bra.

Hade ju provridning på Sunny nu ikväll. En familj från Nyköping, jättretrevliga och possitiva. Allting gick superbra, tjejen red Sunny helt rätt och var jättemjuk i sin ridning. Hon hoppade nästan tjejen ur sadeln när dom skulle testa att hoppa också hihi. Så dom kommer ev. och provar igen. Annars blir det att boka besikting nu. Superkul! En annan som var lite kul, är att en familj från Åland har mailat på Sunny. Så långt får hon inte flytta, blir för långt att hälsa på (a) hihi

Imorgon får hästarna gå galoppövningen tror ja, alltså ingen tävling i helgen. Känns bäst så nu när provridningen gick så bra. Sen blir det födelsedagsfirande hela dagen lång! Kim, Johannes, Sofie - ja alla på en gång!


Klara, jag saknar våra uteritter!! :O :(

Kommentarer
Postat av: Klara

Jag meeeeeeeeeeeeed :(

2008-09-20 @ 07:56:39

Kommentera inlägget här:

NAMN:
Kom ihåg mig?

MAIL:


URL:


Kommentera här:

Trackback