26 april 2009

At Grand Hotell in Halmstad .

Jääss, sitter här med Carolina, väntar på att klockan ska bli 15.20 så vi får sätta oss på tåget och åka hem till lilla underbara Norpan! Borta bra men hemma bäst så att säga.

Fast ja ska inte klaga för de har varit en bra helg, träffat jättemycket trevligt folk, fört väldigt intressanta diskutioner och leekt som galningar på Arosfortet. Mitt lag kom iallfall inte sist, som Carolinas gjorde ;) mohaha, lekte spindelmannen, batman, apa ja allt du kan tänka dig! Sjuuukt roligt var det iallafall, men nu finns det skapliga, lite mindre snygga blåmärken på kroppen.. Ätit sjukligt god mat dessutom! När vi kom fram igår blev det lax och pasta till lunch och därefter chokladmouse till efterrätt. Sedan bjöds det på tre-rätters middag med räksallad som förrätt, fläskfilé i rödvinsås med potatis till varmrätt och blåbärscheesecake till efterrätt igårkväll *mumms* Imorse blev det en utsökt hotellfrukost (visst är väl hotellfrukosten den bästa frukosten som finns?!) sedan blev det kyckligt med ris i hummersås till lunch och chokladkaka till efterrätt! Onyttigt värre men fasligt gott!

Imorgon blir det Jönköping för att prova häst! Tjohooo!! Nae, nu får ja inte blogga mer, kö till datorn resten av tjejgänget vill också blogga och ja, kolla facebooken såklart ;) Tack Halmstad och SvRF för en toppenhelg, ser fram emot nästa (dock gärna me mindre "hårda" lekar..)

Puss tess


Kommentarer
Postat av: Amandaa

Oh ska du till jönköping.? Vad ska du provrida då ? ;D

2009-04-26 @ 16:44:36
URL: http://amandaaniilsson.blogg.se/
Postat av: Amandaa

Oh ska du till jönköping.? Vad ska du provrida då ? ;D

2009-04-26 @ 16:44:51
URL: http://amandaaniilsson.blogg.se/
Postat av: Martina

jag har saknat dig här hemma :D

2009-04-26 @ 19:45:53
URL: http://martinawallin.blogg.se/
Postat av: Anonym

oooh spännande imorn då ja håller tummarna!:D:D

2009-04-26 @ 20:00:11

Kommentera inlägget här:

NAMN:
Kom ihåg mig?

MAIL:


URL:


Kommentera här:

Trackback