almost a day to remember

The perfect day !

I princip iallafall. Upp skapligt för utsläpp av hästarna, skapligt halt det var ute idag! Gled som Bambi på hal is när ja skulle gå med hästarna till hagen, tur att jag hade två stadiga hästar brevid mig! Ingen ridning idag, mådde sådär och dessutom vet ja att Peis får jobba hårt imorn när C har henne. Helt sjukt, hästledig imorgon och det ska bli skönt! Dock blir ju vårat pulkarace inställt pga att snön försvunnit, riktigt tråkigt! Jag som verkligen såg fram emot de!!

Blev lite stressigt in till stan sen då jag segade med matlagningen. Var iallafall med Martina och kollade på lägenhet på ö. promenaden. Den var fin, min smak! Kan nog bli riktigt, riktigt fin med lite kärlek haha, hyran va dessutom överkomligt! Håller en liten tumme för den.

Basket på kvällen, helt klart bästa matchen på väldigt, väldigt länge! Tack Martina, Karin och Elin för underbart sällskap <3 Dessutom Grattis till Dolphins som vann mot 08 Stockholm och ett extra Grattis till Bubben och "de andra ungdomarna" för bra spel i slutet och välförtjänta 2min ;) Hade ett trevligt samtal med Erik efter matchen också (som nu är hela 19 år med tanke på att klockan är 00:18, GRATTIS!) Blev även väldigt kort samtal med Jepp o Landin. Nä nu ska ja sluta babbla och fortsätta njuta av att jag haft en fantastisk kväll!

Just de, de som inte gör dagen heelt perfekt är att jag var ärlig och berättade för mina päron om mitt enorma misstag i tisdags. Vart ganska jobbigt och ja, dom blev ganska arga. Men med all rätt! Puss och gonatt nu..


Kommentarer
Postat av: Mange Pie

Vem blir de som får betala dom där härliga böterna?

Är Mamma och Pappa snälla och betalar åt dig? :)

2009-01-10 @ 16:51:17

Kommentera inlägget här:

NAMN:
Kom ihåg mig?

MAIL:


URL:


Kommentera här:

Trackback