kärlek till peis

Hästig dag.

Utsläpp imorse vilket innebar tidig uppstigning. Skapligt halt ute nu, fick gå väldigt försiktigt med hästarna för att dom inte skulle halka. Var nervös över Peisan hela dagen, läste senast igår att en häst avlidit pga den halkat i hagen och brutit ett ben. De vore ju typiskt min tur om de skulle hända! Men Peisan klarade iallafall denna dag. Smörjde upp alla mina saker idag eftersom det var vilodag för Peis. Passade på att fota alla saker som ska säljas också, vart ju en hel del. Får hoppas på att de kommer iväg nu, är desperat efter pengar!! Har även lite täcken jag ska gå igenom imorgon som ska säljas. Onödigt att behålla saker som inte används och som Peis inte ens kan ha.. Så har jag lagt ut ny annons på hästsakerna som ska bort, länk finns här, varit duktig och tagit bilder på sakerna också. Blev en heldag i stallet, kämpigt!

Hem för snabb "lunch" innan det blev full fart mot Norsholm och DUS möte. Ännu en gång var inte alla med, men får hoppas på en förändring iår, att medlemarna engagerar sig lite mer. Jag har iallafall redan gjort klart två av mina uppgifter jag fick. Tycker jag är riktigt duktig som sekreterare faktiskt haha. Anyhow, jaga sponsorer även iår, förslag på vart man kan få tag i bra sponsorer?! Mötet tog slut 20.00 haha, vi är alltid så sega på mötena ;) Blev Max på vägen hem..

Är lite besviken, ingen DS träning imorgon. Jag som laddat så länge och dessutom inte hoppat Peis sen tävlingen för att hon skulle vara pigg imorgon så blir de inställt, bajs! Får traska upp och skutta lite själv istället imorgon då. Bestämde istället KB träning på onsdag, behöver lite motivering i de hela nu och KB hade tid på onsdag så det blir toppen!! I övrigt då, funderar på att ta en tripp ner till Skåne och Jennie inom snar framtid. Sen laddar jag för fullt inför fest på fredag med melli, great! Nu ska ja ut och kissa voffsingen!

puss tess

Kommentarer
Postat av: jennie

jaa, gumman hade verkligen varit roligt <3 jag håller allt jag har för att du(ni) kommer ner här!

2009-01-19 @ 22:50:46
URL: http://ccarlijo.blogg.se/
Postat av: Lisa

Oh tripp till sköna skåne! Bästa stället ;P

2009-01-20 @ 11:11:05

Kommentera inlägget här:

NAMN:
Kom ihåg mig?

MAIL:


URL:


Kommentera här:

Trackback