en tripp till stockholm

En annan del av Stockholm.

Fick jobba snabbt imorse, ut med hästarna fort för att sedan köra hem, byta om och sedan köra upp mot Stockholm. Pappa har nämligen sålt farfars bil upp dit och den skulle lämnas, så jag fick följa med så han kunde komma hem sen. Resan upp var ganska seg, inte så roligt att sitta ensam i en bil på en sån tråkig väg ända upp till Stockholm, men det gick ändå ganska fort ändå. Dock hatar jag att köra inne i Stockholm, herregud folket kan fan inte köra bil där uppe, jävla idioter hela högen! Anyhow, hamnade tillslut i Nacka där bilen lämnades och pappa och jag hamnade på Forum tror jag de hette, en superfint stort köpcentra! Dit måste jag upp och handla någon gång, hoppas någon vill hänga på då.. Fikade med en macka och kaffe innan bilresan hem började. Älskar att åka bil med pappsen, högsta volym med dansband och konstiga kommentarer, helt underbart! Han är nog den enda som tillåter dansband i bilen när vi är ute och åker, tror jag fått min dansbands-älskade efter honom hihi

Kom dock hem senare än vad jag räknat med från Stockholm så blev stallet ganska sent, inte lika kul. Fick hjälp av mamma med mockning och mat medans jag red Peisan i paddocken. Hon var sjukt fin så ångrar lite att jag inte traskade upp till ridhuset iallafall. Menmen, kanske får bli på söndag! Imorgon har C hästarna och då är jag leedig!! Får se vad som händer då, ikväll blir det iallafall hemma med familjen, för trött för att vara social idag..

Förresten, har kollat upp lite med träningskort osv på Friskis och jag vill de här mer nu than ever! Ett halvår (enbart pass) kostar 950kr och pass+spinning halvår kostar 1500kr. Jag tycker de är rimliga priser med tanke på att du får träna hur mycket du vill, samt att de är billigare än Wordclass.. Så om någon är på säg gärna till! :-)

Måste bara säga, aaw vad söta ni är! Tack för alla gulliga kommentarer om förra inlägget, puss på er!
tess

Kommentarer
Postat av: Martina

Jag börjar på friskis på onsdag. riktigt gött ska de bli :D Fast tråkigt som tusan att gå ensam. flytta neråt :P

2009-01-16 @ 23:10:27
Postat av: Åsa

jag kan shoppa med dig i nacka forum om du kommer upp ngt mer :D <3

2009-01-16 @ 23:16:02
URL: http://fillihoe.blogg.se/
Postat av: Amandaa

Jag drar mer en gärna med dig till Stockholm. :)<3

2009-01-16 @ 23:16:39
URL: http://amandaaniilsson.blogg.se/
Postat av: Amandaa

Jag drar mer en gärna med dig till Stockholm. :)<3

2009-01-16 @ 23:17:18
URL: http://amandaaniilsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

NAMN:
Kom ihåg mig?

MAIL:


URL:


Kommentera här:

Trackback