11 juni 2009

FALSTERBO HERE WE COME !

Först och främst, tack för alla grattulationer om Gustav, jag är jätteglad! Tror han kan bli en jättefin häst så småningom. Idag kom han hem till mig, släpptes direkt i sommarhagen tillsammans med dom andra och det gick superbra. Samantha blev jätteglad över att se Gustav hihi fina lilla flickan! Ser fram emot att komma hem och börja arbeta med mina pärlor :)



Idag har jag annars bara packat och fixat. Brännt två CD-skivor, ska in och fixa det sista i stan, köpa batterier till radion som jag tänkte ha med mig, köpa Ipren för de lär väl behövas. Sen ska bilen tankas också men tänkte faktiskt ta det imorgon innan vi åker. Förstår inte hur allting ska få plats i bilen om jag ska vara ärlig. Den är typ full redan nu och då har jag bara packat in mina saker så som tält, väska och stolar. Hoppas att dom andra inte har så stor packning haha för isåfall vet jag inte hur vi ska göra riktigt! Hade vi haft en takbox så hade de inte vart några problem, men det är ingen som har någon haha det blir nog bra i slutändan! Måste passa på att säga Grattis till Amanda som blir 20 idag samt Grattis till mammsen som fyller imorgon. Får fira mammsen idag med underbart god skaldjurspaj! Galet god ;)



Nu tänkte jag åka ner en sväng till mormor som har varit snäll och bakat bullar åt lilla mig, tack mommo! Sen blir det att fixa det absolut sista, imorgon åker vi :D Helt galet, längtar som en tok! Bara hoppas på att vädret blir lite bättre! Kommer nog inte hinna uppdatera något mer nu innan vi åker och jag har inte bestämt mig om datorn ska få följa med eller inte. Så om vi inte hörs mer nu på ett tag så finns jag som vanligt på 0709 79 59 19 :) Hoppas ni får en lika fantastisk vecka som jag planerar att ha! Ses i dimman, i Falsterbo :D :D

puss tess

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

NAMN:
Kom ihåg mig?

MAIL:


URL:


Kommentera här:

Trackback