29 juli 2009

Ikea .

En riktig mysdag har det varit idag. Vaknade upp hos min goding som var riktigt svårväckt imorse! Full rulle ut till mamma och pappa och sedan vidare till Linköping och IKEA. Skulle hämta ut min nya fina säng, äntligen fanns den hemma! Blev lite käk och snabbvisit runt om i Ikanohuset också, riktigt mysigt. Tråkigt nog hade jag noll pengar så det blidde ingen shopping för min del! Dock så var jag och mamma på en liten shoppingrunda häromdagen så fick med mig ett par nya beiga chinos, grå skjottunika, randig klänning samt nya underkläder! Bild kommer på det så fort jag hinner :)

Efter IKEA besöket idag då så skulle vi försöka få ut gamla sängen ur rummet samt in med den nya, lättare sagt än gjort. Men vi lyckades, dock så orkade vi inte montera upp nya sängen idag så det får bli imorgon = bild imorgon! Nu har min lilla snygging åkt hem och istället kom Roger, Anna och Maya hit och bjöd på god mat och fint sällskap!

Juste, var ju faktiskt i stallet också. Gustav är bättre i benet så förhoppnings kan vi börja jobba honom redan på måndag *hoppas hoppas* Sami var sjukt fin idag! Älskar den hästen bara mer och mer verkligen! Dock var hon på bus humör idag och försökte få av mig i galoppen men jag satt kvar ;) Imorgon är de hoppträning innan jobbet :D Sen drar Connemara SM igång så tror inte ja hinner uppdatera så mycket, men ska göra mitt bästa!

puss tess

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

NAMN:
Kom ihåg mig?

MAIL:


URL:


Kommentera här:

Trackback