4 juli 2009

Fartfyllt .

Fy bubblan så trött jag är! Ändå vägrar jag att gå och lägga mig, jag SKA sitta upp och njuta av lördagskvällen, äta Ben & Jerrys, chilinötter och dricka cola, så de så! haha Dock blir det skapligt till sängen idag, upp 05.30 imorgon då tävling väntar..

Men var har hänt sen sist då? Minns knappt de själv. Var ledig igår, helt underbart! Började dagen med en provridning av häst. Är det inte underbart att hitta en häst granngårds?! Tänker inte säga för mycket då jag är så trött på att hoppas en massa, men hästen jag provred var iallafall en valack född 2005 efter Poet. Han är inte alls vad jag tänkt mig men man ska väl gå på känsla va? Och känslan var tummen upp.. Ridningen kändes bra! Blev sedan en lugn och skön dag hemma fram tills min sötkorv dök upp vid 16-tiden. Då blev det full rulle ner till Söderköping för att möta upp Martina, Fille, Jocke och Andersson och ta en glass på Smultronstället! Var väl inge vidare glassväder men sällskapet var bra och glassen skapligt god så det funkade ;) Därfter direkt ut till stallet, stolt över Marcus som faktiskt följde med, en extra stor puss på honom för de hihi blev lite lätt arbete barbacka på banan bara, hann inte så mycket mer och ville inte köra för hårt heller. På kvällen bjöd mamma och pappa på bio, det blev the proposal. Den var helt okej, men de är ju en sån film som man vet hur den ska sluta men tack iallafall älskade föräldrar och Marcus för en trevlig kväll :)



Idag har det varit jobb från 11-17, därefter stall och ompyssling av favoriten! Red henne lite lätt på åkern, testade så gas och broms fungerade och om hon gillade sitt nya träns. Ja, för ett nytt träns har hon minsann fått ;) Hon var superfin, red upp till stallet så hon får sova inne inatt. Allt är redan inpackat i transporten så imorgonbitti blir det bara att knoppa och linda benen innan vi åker mot Nyckelryttarna, är så superpeppad så ni anar inte! Snälla Sami, lyft på fossingarna :D


puss tess

Kommentarer
Postat av: Emelie

Ja tkr han ser trevlig ut!

2009-07-05 @ 02:22:45
Postat av: Jennie

ang. provridningen :) såg filmen på youtube och måste bara säga att han såg väldigt trevligt ut, förutom när han stöka så med huvudet. Men tror med arbete och så att han kan bli riktigt fin med mer muskler på rätt plats. Och han är jue bara unghäst så det kommer säkert med åren också :)

2009-07-06 @ 21:11:31
URL: http://ccarlijo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

NAMN:
Kom ihåg mig?

MAIL:


URL:


Kommentera här:

Trackback