5 juli 2009

Tävling .

Hej och hopp! Nu är vi hemkomna från Föreningen Nyckelryttarna och deras lokala ridhästhoppning. Har varit en bra dag, inget regn vilket var uppskattat. Dock var väl banans underlag lite sisådär, mjukt men halt. Samantha har iallafall skött sig bra, blev lite stressigt till andra klassen men det löste sig. Superkul att vara på samma tävling som Yvette också, dock känns verkligen gemenskapen annorlunda på storhäst tävlingar än på ponnytävlingar, men så är livet!

90 cm bed A clear round.
Jättefin på framridningen, satt bara och njöt av hur fin hon var! Nästan så att det var på gränsen till att hon var för lugn och nästan lite seg. Men hon vaknade till liv på framhoppningen hehe, älskade häst. Hoppade bra inne på banan förutom då att hon blev lite låg och trög imellan åt. Men sen var ju min ridning åt helvete också så.. Tycker fasiken synd om hästen! Men felfria var vi och rosett fick vi, duktiga älskade hästen!
 


100 cm bed A0/A0.
Blev suuuperstressigt innan, herregud! Jag sitter iallafall på världens snällaste häst alltså, som hon ställde upp! Min ridning var ännu mer kass i denna klass än i 90, skämdes när jag gick ut från banan! När man sitter på en sån här fin häst ska man fan rida ordentligt och prestera, skäms tess!!! Men samtidigt vet jag att jag bara haft henne i en månad men ändå, blir så sur. För jag rider så jäkla bra på träningarna sen slappnar ja av helt på tävling, bajs för de! Blev ett nedslag i grundomgången, riktigt tråkigt då hon kändes grymt vändbar på framhoppningen.. Menmen!

 


Hemma redan vid 13-tiden vilket var skönt. Sami fick springa ut direkt i hagen vilket hon gillade. Jag själv ska nog åka till min sötnos skulle jag tro.. Men innan jag åker ska jag anmäla till lite tävlingar, tror vi går på 110 nu och skiter i 90 faktiskt..

puss tess

Kommentarer
Postat av: Hanna

Tollstad den 17juli?:)

2009-07-05 @ 14:55:09
Postat av: Tove

Tycker det ser fint ut, lite att jobba på såklart, me du får sluta vara så hård mot dig själv. Du har ju trots allt inte ridit hnne så länge än :)



Jag tycker det ser ut att vara "för lågt", ni är lite okoncentrerade? Tror ett snäpp högre på tävling kanske kan hjälpa dig att fokusera? :)

2009-07-05 @ 15:25:27
Postat av: Jennie

För det första klankar du ner på dig själv alldeles för mycket! Så illa är det faktiskt inte, skämmas ska du verkligen inte göra, jag vet många som rider sååå mycket värre(bland annat jag själv) och som du säger själv, du har ju knappt haft henne, hallå en månad är ingenting? Det tar ju faktiskt ett tag att "vänja" sig vid varandra och att hitta exakt alla rätta knappar.

2009-07-05 @ 15:43:40
URL: http://ccarlijo.blogg.se/
Postat av: Klara

Ni är så fina tess! Du behöver inte skämmas. Jag är såå himla tävlings sugen jag med nu :P Du har ju mej på tävlingarna sen óch jag hoppas att du rider 5 åring med mig nästa år! Då jävlar ;) Falserbo here we come! Eller vad säger du? :D

2009-07-05 @ 19:48:01
Postat av: Jolin

Det syns iallafall att ni har hittat varandra lite

mer, man ser absolut skillnad från förra tävlingen :)

2009-07-06 @ 08:01:26
URL: http://jolinm.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

NAMN:
Kom ihåg mig?

MAIL:


URL:


Kommentera här:

Trackback