14 juni 2009

Rap das armas .

Vilken helg! Lugn hemmakväll i fredags, jobba på Outlet 10-16 i lördgs. Åkte till stallet direkt efter de, red ut en sväng i skogen på Sam som framskrittning därefter blev det lättare markarbete/hoppning på ridbanan. Men var så slaskigt så tog det lugnt, var mest för att testa henne lite i hoppningen och känna på knapparna så att säga. Men hon var jätteduktig! Pigg och glad (lite väl kanske) men det var sjuukt kul att vara tillbaka där jag hör hemma, i hoppsadeln! ;) Fina Samsam, åkte till Marcus på kvällen sen, vi kollade på Vi hade iallafall tur med vädret två, heter den så? haha den var rolig iallafall, men som i många andra fall slår den inte ettan!

Idag åkte jag hem från gull i skaplig tid och direkt till stallet. Dressyr på Sam var det som stod på schemat idag. Lite stel och stark idag men i slutet var hon kalasfin! Fina tjejen :) Hon är riktigt härlig att rida! Nu har jag anmält oss till våran första tävling dessutom! wihuuu, lätt klass helt utan krav bara för att hitta knapparna och känna efter helt enkelt, ska bli galet kul!

Nu måste jag redigera klart så mycket bilder jag orkar från VRF! Ska nog aldrig fota meeting igen ;p hahaha men i öronen spelas Cidinho & Doca - Rap das armas, Promoe - Svennebanan och Janet - Heartache on the dancfloor så jag blir superpepp ;D hihi

puss tess

Kommentarer
Postat av: Anonym

åhh jaaa vad skoj :D vart ska ni då? vi kommer med papprena i veckan så du har dom å allt :) <3

2009-06-14 @ 20:47:27

Kommentera inlägget här:

NAMN:
Kom ihåg mig?

MAIL:


URL:


Kommentera här:

Trackback