31 maj 2009

Fantastisk helg !

Ja, helt klart en fantastisk helg har det varit! Fredagen var jag ju på Åby på NHIS och jobbade och igår var jag och shoppade loss ordentligt på stan hihi, men jag kände att jag var värd lite nya sommarkläder! Fick med mig fyra nya klänningar hem hihi halva lönen försvann men jag överlever :) Köpte ju faktiskt morsdags-present också! Igårkväll var det partaj hos Martina och Karin! Tjohoo så roligt det var, übertrevligt folk för det första, toppenväder och allt var perfekt! Jag och Melinda busade till det och gick ner till "grann-pojkarna" som var ute och spelade kubb, honkade på där och självklart så vann mitt lag, jag var dessutom stjärnan "ta bort aaapan!" haha ;) haha naevars men galet kul var det! Framåt natten blev det Hugo massa dans innan det blev kvällsmat på Max och taxi hem till Marcus!

  
tre av klänningarna hihi fixar bild på den fjärde någon annan dag !

Idag traskade jag ner till NHIS, mötte upp mammsen :) Vi satt och stekte i solen på läktaren och kollade på sjukt fina hästar, dregel på Jaguar Mail *mumma* Dock kom jag på efter typ halva tiden att jag satt i t-shirt.. ja, ni kan ju gissa hur min bränna ser ut? Fy fan så fult hahaha men men, efter NHIS blev det en trip ner till mormor äta lite gott där innan det var dags att åka hem, tårta till mamms och present. Älskade mammsen vart rörd över min och brorsans present, kändes så bra för hon är sååå värd den presenten, för varje ord stämmer.. Kärlek till mamma!

Nu tänker jag dega i soffan, kolla på TV och äta jordgubbar! Har så sjukt ont på kroppen, fy skäms, får skylla mig själv när jag inte smörjer in mig! I veckan väntar jobb, jobb och åter jobb! Har mycket jag vill hinna med, men lär inte hinna :(

puss tess

Kommentarer
Postat av: Martina

Tack för en underbar lördag :D:D <3

2009-05-31 @ 22:09:33
URL: http://martinawallin.blogg.se/
Postat av: karin

tack för lördagen! :D <3

2009-05-31 @ 22:32:17
Postat av: jennie

skit snygga klänningar!

2009-05-31 @ 23:14:53
URL: http://ccarlijo.blogg.se/
Postat av: m

OJOJ alla 3 va svin snygga vart e dem köppta?:O

BÄÄÄSTA kvällen men ja, ja suger sönder på kubb xD

2009-05-31 @ 23:18:02
URL: http://melindaaaa.webblogg.se/
Postat av: Jolin

Ååh, den lila klänningen längst upp till vänster var riktigt fin! :-)

2009-06-01 @ 08:23:44
URL: http://jolinm.blogspot.com
Postat av: Frida

Åh den lila mönstrade med ett svart "band" under brösten va sjukt fin! vart e den köpt? :) Kram!

2009-06-01 @ 21:03:53
Postat av: Hanna

hej, skulle jättejättegärna vilja veta vart man kan köpa den första (med svart band) och vad den kostar? vore snällt om du skrev det här eller mejlade :)

2009-06-10 @ 01:09:18

Kommentera inlägget här:

NAMN:
Kom ihåg mig?

MAIL:


URL:


Kommentera här:

Trackback