5 maj 2009

Den stora saknaden .

Saknar min lilla gris, vill ha henne tillbaka. Snart tre månader sedan hon försvann.. Min älskade älskling, saknar att pussa på hennes stora fina vita mule, bara ha henne nära! Det är verkligen hårt att förlora någon så hastigt som har varit en så nära under så lång tid. Man vaknar verkligen upp och inser att man måste ta vara på varenda sekund här i livet! Hoppas du har de bra min stjärna, jag älskar dig Cassiopeia.


Idag har jag varit på Maxi och haft fintid med Martina, min favorit. Vaknade upp hos gull och åkte därifrån direkt till Martina, puss på gullet! Blev iallafall lunch och shopping så nu är det "sluuut på kontot" men jag är nöjd! Behövde fräsha upp min vårgarderob lite ;) hihi och fintid med Martina är ju aldrig fel! Nu har vi fixat en besiktningstid till Q. Fanns inga tider förns i juni där hon står, så vi hämtar henne och kör henne till kliniken här och går hon igenom får hon följa med hem direkt. Snälla håll en tumme för oss nu! Vill så himla gärna komma igång ordentligt nu, pepp som fan inför tävlingsterminen!

Tack till Martina (http://martinawallin.blogg.se) för hjälpen av bloggen med designen och tack Johanna för den snygga headern! :) Blev en toppen förändring! Måste ju passa på att säga Grattis till min underbara lilla Hanna på 19års dagen idag också, puss på dig hoppas du får en bra dag! Förlåt att ja inte kunde komma, men tänker på dig iallafall!

puss tess

Kommentarer
Postat av: Tove

håller tummarna setnhårt att besiktningen går bra! :)<3Tycker du varit otroligt stark med allt m tanke på Peia... Du är fantastiskt stark, en riktig förebild! :)

2009-05-05 @ 19:52:11
Postat av: Hanna

Är det en klinikbeskitningn med rötgen du bokat tid till:P?

haha för hon som fattar noll ^^

2009-05-05 @ 20:13:31
Postat av: malin

håller tummarna!

2009-05-05 @ 20:48:58
URL: http://mallizzp.blogg.se/
Postat av: m

faan va jag håller tummarna<3:D o måste säga att jag tycker Q's namn e så sjuuukt fränt :D

hoppashoppashoppas<3

2009-05-05 @ 21:41:15
URL: http://melindaaaa.webblogg.se/
Postat av: jennie

håller alla mina tummar stenhårt!<3

2009-05-05 @ 22:20:48
URL: http://ccarlijo.blogg.se/
Postat av: cissi

håller tummarna

2009-05-06 @ 08:34:14
URL: http://www.hagensbonnie.se
Postat av: Caroline

Hej! Jag har följt din blogg ett tag och har ju läst vad som hände med din älskade häst. Jag hittade själv min häst död i hagen idag och jag vet verkligen inte vad jag ska ta mig till. Om du känner att du orkar och känner för det så får du gärna maila mig, hade varit så skönt att prata med någon som upplevt samma sak! Sköt om dig!

2009-07-14 @ 23:00:47
URL: http://ecarolines.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

NAMN:
Kom ihåg mig?

MAIL:


URL:


Kommentera här:

Trackback