8 maj 2009

Inridning .

Upp tidigt imorse, var i stallet 08.45 och släppte ut hästarna innan jag hjälpte KB med hennes unghästar. Red på 3åringen idag! Gick toppen, hängde på henne för första gången i onsdags, sen satt jag på henne igår och idag skrittade jag henne i lina, så klok liten häst. Till salu om någon är intresserad också! 3årigt sto e. For Feeling, runt 155 cm i manken. Hängde på Göran också, KB's superfina 2åring. Riktigt känslig men duktig, kommer bli riktigt fin om några år.

Annars idag har det inte hänt mycket, spenderade förmiddagen med Marcus och Teddie, favoriterna! hihi Var inne hos Telenor och hämtade ut min nya telefon också. Lämnade in min på lagning för några veckor sedan men dom kunde inte hitta felet på den eller reparera de dom hittade så fick en ny, thanks! Bara hoppas att denna fungerar bättre nu då.

Nu sitter jag och väntar på Cricka och Thina, samt mamma och pappsen. Ska grilla och mysa till det ikäll om det inte blir oväder såklart! Sen ska jag vara fyllechaffis ikväll hihi finns på mobilen!

puusss tess


Kommentarer
Postat av: Martina

Imorrn blire fotonation, jävla pissväder idag :|

2009-05-08 @ 18:45:12
URL: http://martinawallin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

NAMN:
Kom ihåg mig?

MAIL:


URL:


Kommentera här:

Trackback