26 november 2009

Det var ett tag sen.. Påstår inte att jag mår bättre. Behöver bara skriva av mig och tala om för er hur mycket jag älskar min underbara, fantastiska häst.. Du kan aldrig undvika smärta.

Det är så jävla obeskrivligt tungt, ännu en stor kärlek försvinner ifrån mig.  Och jag önskar bara att jag kunde undvika de på något sett, men förstår själv att det inte går.. Jag önskar bara så jävla hårt att jag hade dom där jävla tusenlapparna så jag kunde undvika de! Jag vill verkligen inte bli av med henne, hon har fått mig att må så mycket bättre när det varit tungt, hon har hjälpt mig igenom sex månader av sorg och glädje.. Det värsta av allt var att jag visste om det här från första sekunden hon stod där, jag visste att det inte skulle vara föralltid. Jag lovade mig själv att inte bli kär, att inte blanda in känslor och ändå står jag här idag och är nära på att bryta ihop! Jag önskar och ber med hela mitt hjärta att hon hamnar rätt, att hon hamnar hos någon som älskar henne minst lika mycket som jag. Att hon behandlas som en prinsessa som hon förtjänar, att hon inte blir nån jävla vandringspokal hos någon snorunge som inte vet ett skit! Jag önskar att hon hamnade... hos mig..



älskar dig mitt lilla hjärta
ja önskar dig de allra bästa
Samantha



Nu kommer jag få kommentarer som "men du har ju Gustav", "nu kan du sattsa på Gustav" osv osv.. Tala om för mig någonting jag inte redan vet, tack. Saken är den att jag inte har samma känslor för Gustav, som jag har för Samantha. Dom är två helt olika hästar och dom har bidragit med två helt olika saker i mitt liv. Samantha är den som vunnit mitt hjärta mest. Jag ska ge Gustav en chans och ja vet att de kommer bli lättare när inte Samantha är i närheten.. Men i slutändan handlar det egentligen om, vad vill jag?

puss tess


Kommentarer
Postat av: Jenny

Jag lider med dig Tess, hade jag vart miljonär så kunde jag sponsrat dig och köpt Sam! Du kan inte byta in Gustav på ngt sett? Jag har fattat det som att dom kommer från samma person... Uppenbarligen så har ju inte du och Gurra klickat på samma vis.



Lycka till! Och styrkekramar till dig.

2009-11-26 @ 14:08:32
URL: http://hastfest.blogg.se/
Postat av: Anonym

suck... ja livet suger verkligen, mitt är med piss... inget är kul...

2009-11-26 @ 14:54:08
Postat av: Jennie

Där har du nycklen till det hela, det handlar egentligen - längst in - om vad du vill! Och det är det jag tror du behöver lista ut :) När du vet det, vågar erkänna det för dig själv och alla andra, tror jag det kommer lätta. Massa styrke kramar!<3

2009-11-26 @ 15:55:36
URL: http://jensansplace.blogg.se/
Postat av: Klara

Förstår att det känns jobbigt. Sami är ju "din" häst på alla sätt. Håller tummarna för det bästa!

2009-11-26 @ 17:10:18
URL: http://klaralindstrom.blogg.se/
Postat av: Tessan

No ska Sami säljas:( de var inge roligt..

2009-11-26 @ 18:39:15
URL: http://tesskarlsson.blogg.se/
Postat av: Cilla

Du är inte bara inne i en höst depression, och därför du har svårt att ta dig till Gustav och därav det inte känns rätt, och rent av att det känns som du kanske tröttnat på hästeriet?

Jag själv tycker det är ganska pissigt att ha häst på vintern, att släpa sig iväg till träning sent på kvällen när det är kallt, mörkt och det regnar, jag vill hellre ligga inne under ett duntäcke och kolla på film ;)

2009-11-26 @ 22:28:26
Postat av: maria

Tråkigt med Samantha. Kämpa på lite till och se om du och Gustav "växer i varandra" om du känner för det, men annars så går det ju faktiskt att sälja också. Man är inte dum bara för att man bestämmer sig för att sälja en häst och satsa på någon ny, alla ryttare och alla hästar kan inte passa med varandra. Gör som du själv känner, ingen ska klandra dig för det. Hoppas du får tillbaka glädjen inför nästa säsong istället!

2009-11-26 @ 22:34:37
URL: http://mariabagenholm.blogg.se/
Postat av: Lindas Nilsson

Jag tycker du ska sälja G och köpa Sam. Ibland måste man göra som ens hjärta vill :) Köp Sam och köp en ny unghäst om några år.. det finns alltid massa bebis hästar

kramar Linda

2009-11-27 @ 14:57:23
Postat av: Carro

Tråkigt att höra verkligen.. det är bara att höra av dig om du vill prata, vet du <3

2009-11-27 @ 21:14:54
URL: http://carolinedjerf.blogg.se/
Postat av: Petra

Du kanske ska sälja G och köpa Sam? Har sett filmer på er och ni ser verkligen ut att passa superbra tillsammans. Gör vad du tycker känns rätt! Skickar massa styrkekramar.

/Petra

2009-11-28 @ 08:31:29
Postat av: karolina

Kan verkligen inte den där ägarfamiljen visa lite mer tacksamhet och ta tillbaka Gustav, och sälja honom istället! för inte vill man vell när man säljer en häst att ryttare och häst inte passar varandra, och vilket jobb du har jort med gustav!!!

2009-11-28 @ 11:16:09
Postat av: elin

det är väl ungefär samma pris på Gurra och Sam i dagsläget.. byt med dom! i annonsen stod nåt om att sam va defekt.. vad är det för något?

2009-11-28 @ 21:21:09
Postat av: Emelie

Alltså .. vet inte men som jag upplever det så jämför man väldigt lätt en unghäst med en "mer färdig" häst . Speciellt du som haft båda att rida . Inte så kul att sitta upp på en unghäst efter att ha suttit på en pigg , fin och färdigväxt häst som har den där gnistan och framåtbjudningen så att allt blir mycket enklare . Jag har känt som du (som jag tror att du känner) i ett år , egentligen ända sen jag köpte Zigge (för jag är van vid hästar som är mer positiva och har mer framåtbjudning) . Men först idag fick jag uppleva den där hästen som jag saknat , han som gasar när han får syn på ett hinder . Du har väl inte haft Gustaf så himla länge ändå ? Eller tycker du att han fått sina chanser ? Ja menar unghästar är ju inte så jäkla roliga alla gånger . Och så kommer jämförelsen in .. Vore kul om du svarade på våra kommentarer så man kunde diskutera vidare , då är det roligare för oss att kommentera också ! Tycker jag :)

2009-11-29 @ 22:32:49
URL: http://emakvist.blogg.se/
Postat av: Liiindis

förstår verkligen att det känns tungt, oh ni är sjukt jävla fina tillsammans verkligen. hoppas hon hamnar på ett bra ställe verkligen, oh hoppas du o gustav kan hitta varandra inom en snar framtid så du mår bättre igen :)

2009-11-29 @ 23:10:13
URL: http://spiritofjoy.blogg.se/
Postat av: alexx

till den som ansåg att ägarfamiljen skulle byta dom två. så kan jag säga såhär att de håller absolut inte samma pris. Sam är mycket billigare än vad Gustav är, såå därav är jag hundra procent säker på att en sån affär inte kan göras. Så det handlar inte om att vi inte kan visa tacksamhet för det är bara fam. Klintestam som skulle förlora på det. Jag förstår att om man inte är hundra insatt kan man tycka att vi tar hästen ifrån Tess, men så är inte heller riktigt fallet. jag var rädd att denna kommentar skulle komma.

Sams deffekt är att hon har lösa benbitar och har haft i hela sitt liv men gått 140hoppningar ändå och kommer kanske aldrig lida av det, därav säljes hon till lägre pris.

2009-11-30 @ 08:27:50

Kommentera inlägget här:

NAMN:
Kom ihåg mig?

MAIL:


URL:


Kommentera här:

Trackback