17 oktober 2009

Spännande dag! Klubbmästerskap i dressyr på hemmaklubben, Vikbolandets Ryttarförening idag. Jag och Samantha startade, tro det eller ej haha tyvärr blev det inte riktigt som jag tänkt mig utan fick byta sadel lagom tävling till äran då jag inte kunde låna den jag tränat i hela veckan, så blev sådär men men.

LC:2
Red lättaste programet, trodde ja! Hon var sjuuukt fin på framridningen, ja kom väl inte riktigt till ridning och hamnade lite i stolsits men Sami jobbade ändå på bra. Blev dock väldigt nervös när jag gick in på banan då jag inte kunde programet ordentligt och jag kände hur dåligt de skulle gå. Men hon var fin i collectinring och innan jag fick startsignal men sen dog allt hahaha, hon var superspänd hela programet och tacktade i skritten och aa, satte väl ingenting igentligen. Men vi lyckades ändå, på något sett skrapa ihop 55% och de var ja nöjd med! :)

Strök mig från LB:2 eftersom ja inte kunde programet och de kändes onädigt att gå in eftersom de inte kändes bra i första. Så red hem och hoppade Gustav istället! hihi han var jättefin!! Idag satt galoppen också, var ganska mycket uppförsbacke! Superkul att de går åt rätt håll, på måndag är de som sagt tandläkaren! I detta inlägg blir det bildbomb från dressyren, sen blir det en bilbomb från ridningen på Gurra! Linnea Dominder är den duktiga fotografen idag :D








Kommentarer
Postat av: Jennie

Hon är fiiining :D hihi

2009-10-17 @ 22:15:40
URL: http://itisnowornever.blogg.se/
Postat av: Anonym

VARFÖR åker man och ska tävla dressyr när man inte kan programmen..........??? Det är som att struntai att gå banan på en hopptävling, lite onödigt (och bortkastat både tid och pengar) tycker jag när man tränat för det.... Men men alla är vi olika, tur är ju det ;)

2009-10-18 @ 18:39:45
Postat av: Sarah

sjuuuuuukt fin häst!!

2009-12-17 @ 00:43:28
URL: http://sarahochpippi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

NAMN:
Kom ihåg mig?

MAIL:


URL:


Kommentera här:

Trackback