23 oktober 2009

När ska det sluta regna? Blir så trött och lat av det här vädret, bättre om de skulle frysa på lite .. Hur som helst, igår var jag och kollade ryggen igen och det var bättre! Fortfarande lite sne och roterad samt stel men det var iallafall en förändring så nu får jag börja träna igen :) hihi, fick massage och akupunktur, superskönt!

Idag har vi varit uppe på VRF och löshoppat Gustav. Han var lat och oengagerad, skulle önska lite mer vilja och lätthet. Men får hoppas på att de kommer med styrkan sen. Tack Klara och Bilinda för hälpen, så himla snällt och superkul att få en ordentlig pratstund med er också!! Film och bilder kommer här nedan från löshoppningen ..

Samantha står även idag, tror hon har halkat eller snubblat i hagen för hon ömmade lite i vänster fram och var lite varm. Ska kolla henne ikväll när ja fodrar, kanske lindar henne om ja ser nått. Så tråkigt att hon ska bli såhär nu också när vi inte har så mycket tid kvar ihop.. Men får hoppas på att hon bara snubblat till så hon är bra om några dagar.

Oh ja har så mycket i skallen att ja inte vet vart jag ska ta vägen.. Usch! Men nu får ni se film o bilder :)







 


 puss tess


Kommentarer
Postat av: Emma

Var ska samantha ta vägen då

2009-10-23 @ 20:33:38
Postat av: Moa L

Vad tråkigt, här i Mjölby har det knappt regnat. Vad bra han verkar ta räcken på egen hand!?

2009-10-23 @ 21:18:52
Postat av: Åsa

naaw va söt lilla bebis G är hihi :D

2009-10-29 @ 12:08:55
URL: http://fillihoe.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

NAMN:
Kom ihåg mig?

MAIL:


URL:


Kommentera här:

Trackback