Quratz II

Måste ju börja med att tacka underbara Jennie för hjälpen med bloggen, ännu en gång! hihi Men denna gång är jag faktiskt väldigt nöjd, så nu kanske den får vara såhär ett tag framåt ;) Vad tycker ni läsare? Visst är de "tess" över allting?!


Sen ska jag rätta mig om dom fel som blev i förra inlägget hihi tror de blev lite fel i huvudet när jag satt och skrev, sen gick de nog lite fort. Men självklart ska de rättas till!
Precious är född 95 och är e. Kaliber
Min älskade Samantha är självklart inte född 05, utan 1995 haha
Grace Kelly var e. Marco Polo och hon är 50% halvblod 25% andalusier 25% fullblod
Och Mans Santiniqe var fullblod/varmblod, gick som sagt lite fort i skrivadet där tror ja!

Sen är de några som frågat om gotlandsrusset jag red ett tag, glömde honom ju! Så han får en egen liten presentation i detta inlägg istället!

Quartz II
Val f-89, gotlandsruss
Lika osäker här på årtal när han är född samt stam.. Men lilla Q då, det var en tjej i stallet som ägde honom och jag hjälpte bara till och red honom. Tävlade honom enstaka gånger med seger! Riktigt duktig hoppare med eget humör. Tror han hade kunnat gå riktigt långt med rätt ryttare. Han såldes för några år sen och om jag minns rätt går han som läromästare åt en liten tjej uppåt i landen.




Stallet idag då. Samantha var halt idag, riktigt ordentligt. Så det blev en ordentlig borstning och linda om benen på henne. Har fått stå inne hela dagen idag så hon är väl sådär lagom glad stackarn. Ska åka ut till henne senare under eftermiddagen, ge henne lite mer ensilage och sätta på Back on Track skydden istället. Mina spekuleringar är att hon trampat snett, vrickat sig eller halkat i hagen. Hagen är en enda stor lervälling just nu så de är inte så konstigt om de uppstår skador. Får hoppas på att hon blir bättre iallafall!

Gustav red jag hemma på banan idag. Mycket arbete i låg form eftersom han vilat under helgen. Han var riktigt fin att rida idag, blir såå harmonisk med gramanen så de är sjukt! Nu har vi kommit till de stadie att ja knappt behöver hålla i den, den behöver bara hänga där så blir han trygg. Idag gjorde han dessutom helt rena galoppombyten i båda varven idag, sååå duktig kille! Ska nog pallra mig upp till ridhuset och köra lite markarbete på honom imorgon.

puss tess


Kommentarer
Postat av: Madde

Vilket är ditt favoritmärke på täcken? :)

2009-10-26 @ 17:30:25
Postat av: Louise

Kolla igenom hoven, plötsliga hältor är oftast hovbölder eller liknande!

2009-10-26 @ 19:35:14
URL: http://reitsport.blogg.se/
Postat av: Sofia Boström

Quartz är född 890508 :D

efter Guval guldpremierad hingst och undan Fatima.

Utbildad LA hoppning med mig. ÄLSKLING SAKNAR HONOM SÅÅ :'( Hoppas han lever fortfarande!

2009-10-26 @ 19:52:48

Kommentera inlägget här:

NAMN:
Kom ihåg mig?

MAIL:


URL:


Kommentera här:

Trackback