8 oktober 2009

Varit i stallet hela dagen idag känns det som, var länge sedan. På förmiddagen var jag uppe med Samantha i ridhuset och red igenom henne inför helgen. Har beslutat mig för att starta trots allt då de dykt upp lite nyheter som gör att jag vill starta. Är trots allt sista hopptävlingen för iår, och vem vet, kanske sista någonsin.. Hursom helst så funkade hon hur bra som helst idag! Skitfin och mjuk i handen, de enda hon inte riktigt ville göra var galoppombyten till vänster, men hon är lite stelare där så inte så konstigt. Jag var iallafall väldigt nöjd med passet och jag känner mig taggad (för en gångs skull) till helgen! :)



På eftermiddagen red jag upp till ridhuset på Gustav tillsammans med Issa och Proveny. Har fått låna en dressyrsadel av Alexandra, en Wintec syntet. Den funkar sålänge på Gustav. Får låna Issas Wellington Elite på Samantha, den är grym! Hur som helst så kom jag inte alls till ridning på bebis idag. Han går med huvudet rätt upp i luften (ser ut som han börjar få underhals :( deprimerande!) och bara vägrar acceptera bettet. Nu blir de att boka tandläkarbesök för hans del ifall det är munnen som spökar. Riktigt tråkigt att det inte funkar rídmässigt på honom just nu då jag tror han är fin annars.. BlääÄ BlääÄ rent ut sagt!


Jag undrar vad ni har för mål med eran ridning och hur lägger du upp dom, hur når du dom? Långsiktiga och kortsiktiga? Jag har tappat alla mina mål den senaste tiden.. Måste få inspiration !



puss tess


Kommentarer
Postat av: Liiindis

tappar man gnistan ska man börja göra saker som är kul tillsammans istället så man hittar varand igen. kanske rida ut mer eller bara leka med dom lite från backen? min ponny blev ju skadad i sommras när vi skulle ha våran sista tävlings säsong tillsammans oh fick börja om från början. men jag red ut mer och började leka med honom på backe oh bygga ett nytt förtroende där oh då helt plötsligt klicka allting i ridningen igen o allt gick frammåt oh han blev helt frisk igen. aja d va hur jag gjorde iaf :)

2009-10-08 @ 22:40:25
URL: http://spiritofjoy.blogg.se/
Postat av: pontus

Det blir ju att man tappar det lilla extra i ridningen ibland, men det kommer.. Men jag har lagt upp en strategi med min tränare, att fram tills årsskiftet ska jag ha ridit LA med godkända ritter, helst placeringar, och att jag ska ha vinster och placeringar i LB och LC. Kortsigt var det. Mitt mål i livet någon gång är att rida i svenska landslaget i dressyr. Men det är långsiktigt.

2009-10-09 @ 14:36:54
URL: http://teamzp.blogg.se/
Postat av: Emma - Foto m.m.

På olika ställen :) Denna är från ifolor har inte beställt därifrån tidigare så ska bli intressant o se :)

2009-10-09 @ 16:24:12
URL: http://babiidarling.blogg.se/
Postat av: Nath.

2009-10-10 @ 14:42:08
URL: http://nathaliesaaf.blogg.se/
Postat av: Nathalie

Vart har du hästarna? :)

Du har 2 riktigt snygga hästar måste jag säga, hoppas dt går bra i helgen!

Ja älskar vår Wellington elite, underbara (;

2009-10-10 @ 14:44:34
URL: http://nathaliesaaf.blogg.se/
Postat av: Madde

Bebishäst (3 år):

4 års championatet nästa år i både hopp och dressyr. Rider mkt ute i skogen för att alltid ha framåtbjudningen och för att hon ska tycka att träna på banan är ett plus. Rider mkt backar, där hon behöver lufta extra på fötterna, slalom mellan träd osv bara för att få en jämnsidig muskulatur. "Tränar" hoppning och dressyr varannan vecka nu vilket fungerar utmärkt. Målet med henne är att hon ska ha ett stabilt psyke och göra bra ifrån sig på tävlingsbanorna senare. Vilket görs med att visa nya saker, åka till nya platser. Dock en "hård" häst som behöver mkt stimulans. Skriver även planering för varje vecka för att få saker gjorda : )



Det är nog det : ) Min andra häst får lulla lite nu när det inte direkt är någon tävlingssäsong : P

2009-10-11 @ 01:21:36
URL: http://chanellealm.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

NAMN:
Kom ihåg mig?

MAIL:


URL:


Kommentera här:

Trackback