11 september 2009

Nine-eleven .

Idag är det 8 år sedan händelsen i New York inträffade, är det inte helt sjukt hurt fort tiden rinner iväg!? Är det något datum jag absolut inte skulle flyga på så är det 11/9. Samtidigt som detta säkert är denna dag som är mest övervakad..

Hur som helst. Idag har jag varit på stan nästan hela dagen känns det som. Var inne en sväng själv i förmiddags och fixade en grej till Marcus hihi hoppas han blir glad! Fyndade som en riktig galning idag! Gick in på Gina och tänkte att jag kunde hitta någonting för tillgodokvittot jag hade. Blev ett vitt baslinne, ett svart linne, rosa mössa och halsduk. Allt detta skulle gått på 300kr (tror jag det var), men då hade jag mitt tillgodokvitto plus att jag hade ett sånt rabattkort med 150kr på så fick betala totalt 16kr för allt de där, hihi gissa om jag blev glad! Då blev jag på riktigt shoppinghumör och fortsatte till JC, brukar inte hitta någonting där men dom hade gjort om butiken så kikade in och tur var väl de! Hittade en supersnygg höstskjorta! Och min rabattur fortsatte! Skjortan skulle kostat 349kr men han i kassan lurade på mig ett bonuskort vilket resulterade i att jag bara fick betala 249kr haha wiie! Riktigt kul att shoppa när man sparar pengar!

Åkte till stallet efter lunch och gav hästarna deras lunch hö, sen ringde mamma och frågade om jag ville hänga med en sväng in till stan, absolut! Vi passade på att shoppa födelsedags present till världens bästa pappa, hoppas han blir glad :) Mamma envisades med att gå till Stadium, kolla på vinterjacka. Tur även där att jag hängde på hihi, hittade en supermysig tjocktröja som var lite längre, perfekt till leggins! Skulle kostat 299kr men tack vare medlemskortet kostade den 249kr hihi så lite pengar sparades även där, de kallas lycka! thihi

Sitter jag här framför datorn och nördar. Tänkte åka in till HC och köpa morötter och någon dipp tills ikväll, det är ju mina älskade pirater på femman ikväll så tänkte lyxa till de och dippa morötter, mums! Tänkte fatiskt börja träna på Friskis igen, saknar de. Får se om ja åker ner i nästa vecka och köper ett träningskort eller om jag ska spara och vara rädd om mina pengar.. Ikväll kommer Marcus, lycka! Han ville att vi skulle ut och springa ikväll, men nja de vet jag inte om ja orkar ;) thihi joo de gör ja nog, måste motionera! Men först ska hästarna in och få mat :)

puss tess ♥


Kommentarer
Postat av: m

va härligt att pressentkortet kom till nytta:D:D:D hihi

2009-09-11 @ 22:50:05
URL: http://melindaaaa.webblogg.se/
Postat av: klaris

vi kan börja träna ihop?

2009-09-12 @ 09:29:47
Postat av: lissaan

roligt me shopping, kan du inte visa bilder ?=)

2009-09-12 @ 21:45:19

Kommentera inlägget här:

NAMN:
Kom ihåg mig?

MAIL:


URL:


Kommentera här:

Trackback