15 september 2009

Träning .

Uppe med tuppen imorse, som vanligt har jag nästan lust att skriva haha. Marcus jobbar ju på vardagarna nu och måste gå upp tidigt och eftersom jag ändå har utsläpp i stallet så kan jag lika gärna kliva upp när han gör de! Men imorse var det riktigt tungt när klockan ringde 06.10, snoozade ända fram till 06.25, busigt!

Var ute i stallet vid 08.30 typ, släppte ut djuren och fixade iordning. Samantha vilade idag, hon såg trött ut och eftersom det är galoppträning imorgon så kändes de bäst att hon vilade idag. Gustav fick gå lite hårdare på banan idag, tränade på att böja, ställa och runda för innerskänkeln och inte springa med huvudet rätt upp och dra i tygeln. I början gick de sjukt dåligt, han var inte på humör utan ville hellre stå på bakbenen. Men när han väl förstod va han skulle göra var han riktigt fin faktiskt! Kunde svampa av honom ute idag också, lite äckligt på ryggen tyckte han men gick bättre än sist iallafall.

När jag kom hem blev det lunch.. Nu kom jag i princip direkt ut från duschen, tog en liten joggingrunda med Teddie efter maten och lite sit-ups och annat på de, kändes skönt! Nu jäklar ska de tränas! Har man inte råd med ett gymkort så får man göra de bästa av situationen hemma istället :)

Nu väntar lite slapptid framför TVn, sen ska jag med mamma på kryddparty ikväll!

pusss tess


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

NAMN:
Kom ihåg mig?

MAIL:


URL:


Kommentera här:

Trackback