26 september 2009

Det känns som att det kommer bli mycket uppdatering idag. hihi hur som helst, igår var det stallet som vanligt på förmiddagen. Red Gustav på banan, jobbade med galoppfattningarna och det gick superbra, han tar skänkeln riktigt bra nu faktiskt! Sedan fick jag för mig att jag skulle testa att sitta ner på honom i traven innan jag avslutade och herrejäklar så fint han gick och faaan så skumpig han var! Men det var så himla roligt att sitta på honom där i slutet, för han var supermjuk i munnen, jobbade på som satan med bakbenen och det kändes SÅ kul att rida dressyr för en gångs skull :D Så nu vill jag, mer än någonsin ha en dressyrsadel! hihi Menmen, skrittade ut i skogen på Samantha med Issa och Proveny, en supermysig tur med massa prat. Har saknat den lilla ungen! :)





Efter stallet blev det lite fintid med min underbara pojkvän innan vi åkte vidare mot Stadium Arena och basket, Dolphins match. Det var sådär måste jag väll säga av flera anledningar, vet inte om jag kommer gå på så många matcher iår. Men Dolphins vann iallafall och det var superskönt att ha min fina Marcus där :) Hem, titta på TV och sova hihi


Nu har Marcus åkt hem, han spelar match idag så får inte träffa honom förns imorgonkväll igen buhuu. Ska åka till stallet och fixa iordning allting lite senare, vet inte om ja ska testa att raka Gustav också.. Båda ska iallafall göras snygga och transporten ska packas! Men först ska ni få se bilderna på de som ska säljas (bilder i nästa inlägg).



puss tess


Kommentarer
Postat av: Erika

Åh, vad fint träns! vad är det för något? var kan man köpa det? :)

2009-09-30 @ 16:16:49
URL: http://thoressons.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

NAMN:
Kom ihåg mig?

MAIL:


URL:


Kommentera här:

Trackback