Videoklipp

Från den 18/4-2010.



Enbart den bra delen av passet är med..  
Dålig kvalité som vanligt pga att den är nyuppladdad!

puss o kram tess


Kommentarer
Postat av: Sofia iaa Boström

Jätte fin ju!

Men jag har funderat på en sak, kollade på äldre filmer och då hade han inte ens tendenser till att bete sig som han gör, har han blivit starkare och kaxigare tro? Sen tycker jag faktiskt att han går för ihop tryckt, är det han eller du som påverkar till det? jag skulle vilja se mer låg och lång och jag vet att du strävar efter det också men jag skulle vilja höra lite hur du ställer dig till detta. Och ibland ser han verkligen irriterad ut (på tidigare filmer), hälsokontroll? sadelkontroll? Vad säger dina tränare, har dom inget vettigt att komma med? Kan du inte få någon av dom sätta sig upp på honom? Då borde det ju märkas om det är dig han inte vill acceptera eller om det är något annat som ligger och spökar? Önskar er alla lycka det vet du <3 Tänk på det jag skrev i ditt tidigare inlägg också..

2010-04-19 @ 11:58:09
URL: http://sofiaiaa.blogg.se/
Postat av: Anna

Håller med Sofia (ovan) att han ser lite ihopkrullad(?) ut. Precis som hon skrev så vet jag att du också strävar efter att han ska bli låg och lång. Har du provat rida honom på hackamor? Han ser irriterad ut i munnen stuntals. Hade gärna sett dina händer lite högre också, de tar emot när han rycker med huvudet. Kämpa på tess! Hittills har du gjort ett kanonjobb. Du ÄR väldigt duktig!! Kram

2010-04-19 @ 13:24:45
Postat av: Emelie

Hoppas det löser sig, finns inget värre än en förjävlig häst..

2010-04-19 @ 14:28:20
URL: http://emakvist.blogg.se/
Postat av: Johanna

har du kollat tänderna på honom?? hade liknande symtom i ridningen på min häst, åkte till Torbjörn han hittade några fel men ändrade inte så mycket. blev ingen skillnad, bara dyrt, så åkte jag till en kille som har utbildat sig i USA o ändrade massor på tänderna, blev en enorm skillnad. En super duktig kille och var dessutom billig. kan vara ett tips lycka till!

2010-04-21 @ 21:41:20
Postat av: sofie

Älskar hans energi och utstrålning men herregud Tess, det är ingen lätt häst du valt haha. Men han är fin, kommer nog bli kalas :):)

2010-04-21 @ 21:57:06
URL: http://orlysofie.blogg.se/
Postat av: Linda

Först och främst vill jag säga kul att du låst upp bloggen, har saknat den.. Headern är också jättefin :)



Hur ofta rider du ut ? Han är inte så gammal och kanske skulle behöva bli skogsriden och bara få flänga runt i skogen och vara "häst" i ett par veckor. Jag säger inte vila, utan att du kanske bara ska åka dit utan krav och förväntningar och mysa av våren i skogen ? Jag vet inte, kan inte så mycket om hästar. Men är väldigt påläst om hundar, och de är ju trots allt ganska lika om man tävlingstränar de... :)



Lycka till nu, för du är verkligen superduktig och förtjänar att lyckas med detta.



Kram till dig :)

2010-04-25 @ 13:49:32

Kommentera inlägget här:

NAMN:
Kom ihåg mig?

MAIL:


URL:


Kommentera här:

Trackback