Norrköpings Fälrittklubb

Parkering/Uppstallning:
Lite trång och rörig parkering om man hamnade vid ridhuset. Vi fick stå bakom ridhuset där det var gott om plats och bra med skugga osv. Fanns även en parkering vid fotbollsplanen längre bort. Bra parkering överlag. Stod man dock där vi stod eller vid fotbollsplanen hörde man ingenting från banan, vilket alltid är negativt. Men överlag är jag nöjd med parkeringen! Ett litet + var att man fick en lapp att sätta i bilrutan där man skulle fylla i hästens namn och sitt telenr ifall de skulle hända något. Nått så litet kan göra mycket en vacker dag, bra NFK!


Veterinär:
Ingen veterinär, lokal tävling.


Framridning:
Fanns ett ridhus att rida fram i. Jag har bara bra saker att säga om det eftersom jag red fram där inne själv, vilket gjorde att det fanns gott om plats och jag kunde i princip göra vad jag ville där inne ;) hihi dock en långt och smalt ridhus så man fick inte ha för brottom i kurvorna och på kortsidan. I övrigt, mycket bra!


Framhoppning:
Bra framhoppning! Utomhus precis vid tävlingsbanan så man kunde hålla full koll. Dom hade även ett smart system vid framhoppningen där de satt en lapp om vilket nr som fick gå in och rida. De gjorde att man aldrig behövde fråga någon om det var OK att gå in och hoppa fram, var bara att hålla koll på sitt nr. Fanns en personal inne på banan som var helt okej! Var tungt och blött på ena kortsidan så där fick man ta det lite lugnt, i övrigt bra!


Tävlingsbanan:
BRA! Lite slirigt på vissa ställen, men inte så konstigt efter allt regn! Stor, fin yta att rida på och banan var bra byggd. Mycket galopp vilket är bra och ska vara (tycker jag) på en sån stor gräsbana. Inga titthinder, utan väldigt enkelt byggt. Inte heller maxat, varken på höjden av hindrerna eller maxtiden på banan. Så det var verkligen toppen!


Cafeterian:
Var faktiskt aldrig i närheten av cafeterian. Men med tidigare erfarenheter så har den varit skitkass! Dock kan jag inte uttala mig om det idag eftersom jag aldrig ens var i närheten av den.


Övrigt:
Trevlig och bra tävling. Funktionärerna försökte hålla ett bra tempo och jag tyckte dom gjorde det helt okej! DOck ett riktigt stort och fet minus på att dom inte har en enda läktare!!! Riktigt dåligt tycker jag faktiskt! Man fick stå utanför banan och titta eller sitta på en stol från gamla cafeterian och då såg man inte ett skit. Och de tycker jag är riktigt tråkigt! Ger dessutom sämre filmnings/fotnings ställen. Svårt att få med hela banan tex när man filmar. Så NFK - se till och bygg en läktare så är ni den ultimata tävlingsanläggningen ;)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

NAMN:
Kom ihåg mig?

MAIL:


URL:


Kommentera här:

Trackback