Dag 1 - Om mig

Vem är jag? Jag hatar att berätta och beskriva om mig själv. Men för att följa listan.. Jag är Therese, eller Tess, en ganska glad och possitiv tjej skulle jag nog säga. Jag har väldigt lätt för att gräva ner mig i små saker som byggs upp och blir stora skitsaker istället. Förr skulle jag nog även säga att jag var en utåtriktad tjej med självförtroende och drömmar om stora saker. Dom sakerna har väl minskat någelunda på senaste tiden, men jag kämpar för att komma tillbaka.

Har haft ett ganska otursföljt hästliv, men är idag lycklig av att ha en fantastiskt fin häst, jag har bra och stöttande människor och tränare omkring mig. Jag jobbar på en ICA butik i stan, bor hemma och har varit tillsammans med mina fina pojkvän i snart två år. Älskar fotografering och har ett löjligt shoppingbegär av hästprylar.

Det är väl en ganska skaplig beskrivning av mig utan att skriva en hel uppstats? Det finns nog inte så mycket mer att skriva om mig..



pussis tess


Kommentarer
Postat av: Maja

Hej! Jag skrev ju till dig förut eftersom jag kände hon som äger Cassiopeias bror! Tänkte bara tala om för dig att han är till salu nu... :)

http://hastnet.se/hastmarknad/sok/annons.php?aid=421989

2010-12-07 @ 16:55:36
URL: http://horsiemaja.blogg.se/
Postat av: anna - 2barnsmamma :)

Hej!



Va använder du för kamera och objektiv? Och när du fotograferar, användedr du då "auto" eller vad använder du för inställningar när du fotografer?

2010-12-07 @ 21:12:10
Postat av: klara

saknar dig :)

2010-12-08 @ 10:09:38
Postat av: Matilda

Hej ! men vad roligt att du skriver! :) Karin berättade det dära om din förra häst jättetråkigt att höra. Men jag har sökt lite på googel och hittade din blogg, så jag har läst lite grann :) Caisa har nu flyttat upp till ett jättefint stall i stockholm och verkar stortrivas ! :)



Kram !

2010-12-08 @ 22:05:03
URL: http://caisalisa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

NAMN:
Kom ihåg mig?

MAIL:


URL:


Kommentera här:

Trackback