Dag 8 - Ett ögonblick

Hur ska jag kunna välja ett ögonblick, när jag har tusentals med ögonblick i mitt liv?!

Men ett ganska stort ögonblick som jag skulle kunna skriva om är när jag träffade min underbaring för första gången.. Var absolut en av dom sjukaste kvällarna jag varit med om, allting hade varit piss och gått rakt ner i en 90 graders nedförsbacke! Det var tre veckor efter att den dåvarande "pojkvännen" dumpat mig stenhårt och två veckor efter att Cassiopeia lämnat jordlivet. Jag hade fest hemma hos mig, vi skulle vidare med taxi in till krogen och mina sista ord var "jag ska fan inte flörta med en enda kille ikväll, om en kille kommer nära, slå han stenhårt!". Innan jag satte mig i bilen blev jag omkulldragen på en fet isfläck av Mange (tack igen Mange!) och slog i axeln som fan. Men ut till krogen skulle jag trots enorma smärtor.

I kön till Hugo står jag tillsammans med Klara och Melinda. Melinda börjar prata med en kille som går förbi alla i kön och rätt in. Mina ord till denna kille var "Du ser ju ut som 15, du kommer fan inte in här". Fick en spydig kommentar tillbaka och får senare veta att detta var Melindas storebror, 20 år gammal. ooops! Väl inne på Hugo känner jag att jag behöver be om ursäkt, sagt och gjort. Ber om ursäkt och går sedan därifrån. Senare på kvällen dyker denna kille upp, han bjuder på en drink och vi pratar hela kvällen. Jag avslutar med innan vi ska dra hem, sed att skriva mitt mobilnummer på hans kvitto, mest för skojs skull, säger hej då och går. Dagen efter ringer han och ja.. nu är vi där vi är..

Min fina Marcus
Kanske inte den mest romantiska berättelsen om hur vi träffades. Men oj vad glad jag är över att jag träffade honom. Och den jag ska tacka är egentligen Melinda. Snart 2 år har gott och jag är lika kär nu, som då.





pussis tess


Kommentarer
Postat av: madde

härlig berättelse ändå;)

2010-12-14 @ 17:02:58
URL: http://maddegshastblogg.blogg.se/
Postat av: m

hejja MIG ;)

2010-12-16 @ 21:05:49
URL: http://melindaaaa.webblogg.se/
Postat av: Linn Skjetne

Johoo, all kärlek är fin :') Ni är så söta!

2010-12-22 @ 22:15:02
URL: http://linnskjetne.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

NAMN:
Kom ihåg mig?

MAIL:


URL:


Kommentera här:

Trackback