Busiga unghästar

Måndag igen, vart försvinner helgerna?
Har varit en bra dag, underbart att solen äntligen tittar fram genom molnen, blir en helt annan vinter liksom! Började med utsläppet imorse, gick bra. Men jag börjar bli lite orolig för Gustav. Han har inte haft det lätt starkarn. Först försvann Samantha ifrån honom och dom var riktigt tajta, var jättesvårt att ha dom isär. När hon försvann var han lite deprimerad i några dagar och ville helst stå ensam i ett hörn, men ganska snart hittade han Chess och fann en ny lekkamrat. Sen försvann ju Chess också och nu är han sådär igen. Ställer sig för sig själv, ser lite hängig ut och har blivit jättesvår-fångad i hagen!! Tycker det är jättetråkigt, är ju dessutom lite mer än en vecka sedan Chess försvann. Hoppas verkligen att den nya hästen som kommer vill busa med Gustav, han behöver verkligen leka av sig!

Hur som helst. Blev lite galoppträning på vallen idag för Gustavs del. Bäst att passa på att rida i snön nu medans den ligger kvar och dessutom när solen skiner! Så blev lite intervall träning typ. Han var mycket fin idag! Var nog lite trött i kroppen så tog det ganska lungt, men var faktiskt nöjd med ridpasset! Kändes som det var länge sen.. Imorgon kanske jag orkar mig upp till ridhuset för lite markarbete.

Skulle rida på Ida idag också, hon var ju så himla duktig i fredags! Men idag ville hon inte alls. Började som vanligt med longering, sen hängde jag på henne. Gick jättebra så länge hon stod stilla, men så fort vi skulle gå något steg så bockade hon som tusan! Och hon gav sig verkligen inte, varje gång jag hängde sa hon emot. Så himla lustigt, i fredags var det ingenting och jag kunde rida henne själv till och med. Så både jag och Kerstin undrade vad som hade hänt med lilla damen idag. Men, bara på't imorgon igen och hänga. Unghästar är bra lustiga, vet aldrig när man kan lita på dom hihi



puss tess


Kommentarer
Postat av: Louise

Usch ja, dagarna bara flyger förbi ! Det går ju ännu fortare för dig som har något att se framemot ! Spännande med unghästen, skall bli kul att följa det projektet ! :)

2010-01-25 @ 19:40:49
URL: http://formone.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

NAMN:
Kom ihåg mig?

MAIL:


URL:


Kommentera här:

Trackback