Dagens ridning

Idag var jag faktiskt ganska peppad för att rida. Tog Gustav på en promenad upp till ridhuset, han skötte sig bra idag, vi gick nämligen på vägen bland bilarna idag. Väl uppe i ridhuset började med longering i ca 5 minuter, trav och galopp. Tyckte han såg avslappnad och fin ut. Jag tyckte faktiskt att ridningen gick helt okej idag! Jobbade mycket framåt, som många av er sagt och försökte att inte tänka på huvudet. Jobbade honom även över bommar idag, en jättebra bomserie med nio bommar som på en båge (ni kommer se på filmen). Tidningen Ridsport hade en liknande i nya numret! Gustav jobbade iallafall på bra över bommarna, första gångerna hoppade han över alla bommar och vill inte alls lyssna, men på slutet var han fin!

Blir fortfarande att jag blir lite låst i handen och fastnar lite i ridningen. Men jag tycker faktiskt de blir mycket bättre! Nu har jag fått massor med bra tips också som gör att jag känner mig lite mer motiverad.

Blev lite filmning också som sagt. Tyvärr så är det så att det är en kille på 15 år som filmat, som är heelt okunnig med kameran haha så de är lite vingligt haha, men jag hoppas ni ser lite iallafall :)


puss tess


Kommentarer
Postat av: Jennie

Märkbar skillnad på formen, han är mycket stadigare nu. Särskilt i traven. Tycker också han börjar vila lite mer på steget :) du gör ett kanon jobb!

2010-01-29 @ 19:53:03
URL: http://dresssyrryttaren.blogg.se/
Postat av: Maria

Tycker han börjar blir mycket finare i formen, du har fått ut halsen på honom och han vilar mer på steget. Speciellt i traven såg det jättetrevligt ut stundtals. I galoppen blev han ju lite mer spänd, men kämpa på så blir han ju starkare i galoppen också. Du gör ett bra jobb med honom tycker jag!!

2010-01-29 @ 19:57:01
URL: http://walencia.blogg.se/
Postat av: Rebecka

ser mkt bättre ut :)

2010-01-29 @ 23:10:51
Postat av: Malin

Åh Han är så söt och har blivit mycket finare . Inte läst bloggen så jättejätte länge men klara framsteg :) haha roligast på filmen är kameramannens kommentarer :D !

2010-01-29 @ 23:29:32
URL: http://malvaa.blogg.se/
Postat av: Olivia

Han ser jättetrevlig ut! :)

2010-01-29 @ 23:41:54
URL: http://enligtolivia.blogspot.com
Postat av: Jenny

Det är så himla gulligt när din lillebror (?) säger BRAAA Gustav varje gång ni travar över bommarna ;).



2010-01-30 @ 00:58:55
URL: http://hastfest.blogg.se/
Postat av: Sophia

Vad fin han har blivit! Jätte stor skillnad från när jag såg honom på film sist :)

2010-01-30 @ 23:05:09
URL: http://sophiakarlsson.blogg.se/
Postat av: Johanna

amen gud vad de går framåt då med killen =) han blir ju stadigare i formen hela tiden o ser lite mera sammarbetsvillig ut oxå =) fortsätt o kämpa de kommer bli kanon ju!!! kram

2010-01-30 @ 23:15:16
URL: http://jojjanpojjan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

NAMN:
Kom ihåg mig?

MAIL:


URL:


Kommentera här:

Trackback