Igångsättning på 2010

God fortsättning på er. Hoppas alla hade en bra nyår, det hade jag! :)
Vet inte om det blev några direkt nyårslöften mer än det vanliga som mer eller mindre alltid bryts.. Typ börja träna ordentligt, äta bättre, sattsa mer på hästarna, sluta med godis osv osv. Ja, ni vet, dom där som alltid bryts som sagt! Det jag lovat många är att försöka hålla igång bloggen bättre och få Gurra ordentligt tränad, vi får se hur de går.

Idag, en början på det nya året, satte jag igång Gustav igen efter 1 månads vintervila. Kollade först och främst om han var ren, med tanke på den lilla skada han drog på sig innan jul. Det var han, var nog inte så illa som vi trodde. Började iallafall lite lätt med 5 minuter longering löst inspänt så han fick bralla av sig, ruuuligt sa han! Sedan 20 min tömkörning. Han var riktigt fin faktiskt, otroligt lugn för att ha vilat så länge som han gjort. Blev mest avslappnade arbete idag. Försökte få honom låg i nacken och ta ut steget, något han inte riktigt vill, eller rättare sagt ville innan vilan. Idag tyckte jag att det gick bättre. Ska ner mer, men det kommer. Imorgon blir det nog lite mer allvarligt, kan inte sega hur länge som helst! Om jag vågar kanske jag till och med sätter mig upp på honom en stund! Känner att jag fått tillbaka mitt sug lite igen.

Planering en vecka framåt ser iallafall ut som följande (kan ändras)!
Söndag: Tömkörning 20min ev. jogging 20min.
Måndag: Jogging 30min
Tisdag: Vila, frisering!
Onsdag: Lätt markarbete 30min
Torsdag: Tömkörning 20 min
Fredag: Skoning, vila.
Lördag: Lätt markarbete i snön 20min
Söndag: Skogen

Tror det blir lagom, får se hur mycket han orkar. Han blev ganska trött idag. Men 120min effektiv ridning + skogen ska han nog klara av :) Denna vecka är mamma ledig dessutom, så ska försöka få med henne och filma så mycket det går!

Filmen :)

 

puss tess


Kommentarer
Postat av: jennifer

Han är verkligen fin

2010-01-03 @ 11:22:26
Postat av: er

2010-01-03 @ 20:02:40
Postat av: Erica

Håller med, han ser fin och fräsch ut :) Ibland behöver både ryttare och häst lite vila :)

2010-01-03 @ 20:03:59
URL: http://erkiperki.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

NAMN:
Kom ihåg mig?

MAIL:


URL:


Kommentera här:

Trackback